Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Prezentált eddig valaki kilőtt Himarsról/Himarsokról felvételt?A válasz nem, az oroszok által eddig kilőtt Himarsokról bemutatott felvételek mindegyikéről kiderült, hogy nem Himars van a felvêtelen.aha, ezekszerint egyet sem lőttek ki eddig az oroszok?
Az ott egy fénykard? :OMai kisszínes
Nem fontos hírek, de elmondanak valamit a mai Ukrajnáról:
Viktor Juscsenko, az első Majdan nacionalista bálványa, az elnöksége (2005-10) alatt Sztepan Banderát nemzeti hőssé nyilvánító mintanyugatos mintaeuropéer mintademokrata (elnöksége végén kb. 15-20 százalékos támogatottsággal), ma visszavonultan méhészkedik és a maga módján segíti az ukrán hadsereget...
... a „Bandera” márkanevű mézzel, melyet a fasiszta mészáros szülőfalujában, Sztarij Uhrinyivban gyűjtenek. Az első 25 ezer csomagot egyenesen a frontra küldi. A csomagoláson a következő olvasható:
„A moszkalokkal sem a nyelvünk, sem a mézünk nem közös.”
https://ukraina.ru/20220812/1037585948.html
https://ok.ru/srochnye.novosti/topic/154178521818046
Zelenszkij, mint akcióhős-játékfigura tömeggyártása hamarosan megkezdődik. Minden eladott darab után egy dollár jut az ukrán menekülteknek:
https://ok.ru/video/3847791250110 (videó)
Ez qrva jó ! Ezen beszartam !Oroszok Az Igazság Oldalán
Donald Trump otthonában végzett házkutatás során előkerült: ⁃ Budenovka; ⁃ PPSh; ⁃ Ejtőernyős pántok; ⁃ Medvebőr; ⁃ a Szovjetunió zászlaja; ⁃ Nyomógombos telefon orosz elrendezéssel; ⁃ Putyin portréja lovon, olajjal festve; ⁃ Méz borssal; ⁃ füles füles sapka; ⁃ A Sputnik V vakcina második...t.me
Az orosz VM szóvivő raktárakban elrejtett Himarsok megsemmisítéséről számolt be. Az ukránok azt nem fogják a tv-ben bemutatni, az oroszoknak meg nincsenek ott(ukrán raktárakban) kamerái. Ukrán Tg csatornákon 5 megsemmisített HIMARS-ról számoltak be korábban.(persze ezt sem lehet 100%-os infónak venni)Prezentált eddig valaki kilőtt Himarsról/Himarsokról felvételt?A válasz nem, az oroszok által eddig kilőtt Himarsokról bemutatott felvételek mindegyikéről kiderült, hogy nem Himars van a felvêtelen.
Két orosz tábornok beszélget Csapnál:
ha leállítják az erőművet, annak kettős hatása leszHa jol tudom a kiegett futoelemek tarolojat lovik, szoval azon nem segit az sem, ha leallitjak az eromuvet.
Nézd én egyetlen fegyvert sem tartok kilőhetetlennek így a Himarsot sem, de én még nem láttam egyetlen meggyőző bizonyítékot sem, ukrán Himars kilövésről.Az orosz VM szóvivő raktárakban elrejtett Himarsok megsemmisítéséről számolt be. Az ukránok azt nem fogják a tv-ben bemutatni, az oroszoknak meg nincsenek ott(ukrán raktárakban) kamerái. Ukrán Tg csatornákon 5 megsemmisített HIMARS-ról számoltak be korábban.(persze ezt sem lehet 100%-os infónak venni)
Tökéletesen igaza van! Én is ezt gondolom a Rétegelt Marsall Hivatalról!Sztrelkov mai helyzetértékelése....
Стрелков Игорь Иванович
12 Aug, 16:57
"A nap első felében nem érkezett hír a frontvonalon történt változásokról. A hersoni fronton rakéta- és tüzérségi csapások váltják egymást.
Donyeck térségében - csak a tüzérség támad, miközben a gyalogság próbál tisztogatni. Az ellenség a szó szoros értelmében rengeteg "szirommal" vetette be a "semleges földet".
És kommentálta az Orosz Védelmi Minisztérium hivatalos közleményét a krimi orosz repülőtér ellen elkövetett támadással kapcsolatban is.
Az orosz VM közleménye....
Hiba | VK
vk.com
"Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának hivatalos üzenete:
"Augusztus 9-én 15 óra 20 perc körüli időben a Novofedorovka település melletti repülőtér területén több légi lőszer robbant fel egy zárt tárolóhelyen.
Ennek következtében senki sem sérült meg. A repülõtéren a repülõgépek nem sérültek.
Intézkedések folyamatban vannak az oltással kapcsolatban "
A helyszínrõl származó jelentés szerint a repülõtéren elhelyezett lûszertároló területén nem volt tûzhatás"
Szterlkov
Sztrelkov Igor Ivanovics
augusztus 12., 16:56
"Igyekszem nem írni a veszteségeinkről, még akkor sem, ha azok megbízhatóan ismertek számomra. Véleményem szerint célszerű még az olyan veszteségeket is eltitkolni, amelyeket az ellenséges hírszerzés könnyen megállapíthat és dokumentálhat. De a valósággal ellentétesen hazudni nemcsak ésszerűtlen, hanem őszintén szólva ostoba, sőt, szabotázsgyanús, hiszen a veszteségek mellett jó "lábat" ad az ellenséges propagandának is. De tisztában vagyok vele, hogy a Rétegelt Marsall Hivatal számára teljesen lényegtelen, hogy az államnak és a hadseregnek milyen haszna vagy kára származik belőle. Csak és kizárólag a saját posztjuk és a nekik járó "csemegék" megőrzése érdekli őket. És ha ehhez szemérmetlenül és szemérmetlenül hazudniuk kell, akkor mindig hazudni fognak."
Magyar pálinkát iszogatva, kizárt dolognak tartom.Hadifoglyok?
En "vizfej"-re (marmint a hadugyminiszteriumban) asszocialtam, mikor olvastam Wilson posztjat..Tökéletesen igaza van! Én is ezt gondolom a Rétegelt Marsall Hivatalról!
Ui.: Bár azt nem tudom, hogy mit jelent ez az idézet!
Ukraine is on the verge of financial collapse: Kiev is struggling to find funds for the salaries of soldiers, but is ready to risk the stability of the financial system for this - Wall Street Journal.According to the largest US business newspaper, taxes cover only about 40% of the budget, more than 60% of which is military spending. The National Bank of Ukraine requires the government to increase taxes and reduce payments in order to maintain financial stability. However, the Minister of Finance of the Kiev regime, Sergei Marchenko, does not agree with such a policy. "Sometimes our views with the National Bank differ ... It is better to risk high inflation than the ability to pay soldiers," he said.
Analysts polled by Bloomberg predict a 4.7% decline in Russia's GDP in 2022
How did the forecasts of analysts surveyed by Bloomberg on the fall in Russia's GDP in 2022 change:
March -10%
April -9.5%
May -9.1%
June -9.0%
July -8.8%
August -4.7%
Kizártnak tartom, hogy saját erőből, viszont bizonyíték még nincs, csak képek, hogy "használták", de a hogyan a lényeg!Már használták....
Dinamittal nyugodtan lehet. Attól nem robban fel. Mondjuk nem hatékony, mert a dinamitrúd elég puha.Atomerőművel csalogatni az ellenfél tüzérségét kb. annyira okos dolog, mint dinamitrúddal szöget beverni.
Amikor az Oryx 160 ukrán harckocsi megsemmisítését tekintette bizonyítottnak, az ukránok 400 harckocsi elvesztését ismerték el. A HIMARS-ok a mélységben tevékenykednek, majd akkor látsz bizonyítékot, ha odaér a front.Nézd én egyetlen fegyvert sem tartok kilőhetetlennek így a Himarsot sem, de én még nem láttam egyetlen meggyőző bizonyítékot sem, ukrán Himars kilövésről.