Nekem nem volt éjszakai lövészetem.Viszont AMD65 volt nekem is.Nálunk csak a felderitöknek volt éjszakai lövészete.Éjszakai harcászaton az AMD65ösöm csöve a harmadik tár után kezdett világítani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem nem volt éjszakai lövészetem.Viszont AMD65 volt nekem is.Nálunk csak a felderitöknek volt éjszakai lövészete.Éjszakai harcászaton az AMD65ösöm csöve a harmadik tár után kezdett világítani.
Néhány:Szia!
A fukushimai BWR típusú reaktorban volt grafit? Megállt a ki szóródás 30 km-nél? Fukushimában is leállt a hűtés - > gőzrobbanás - > elszállt az épület teteje..
Egyéb észrevétel?
Már ne is haragudj, de az a pár teherautó semmit sem jelent. Egyrészt én kettő darabon látok Z betűt, de szerintem ezek kb az üzemeltető személyzethez tartoznak. Se harcjárművet, se fegyvereket nem látok felhalmozva. Te sem hagynád kint a teherautókat mikor tudod, hogy lövik a területet, mert ha szükség van rájuk, akkor jó ha egyben vannak.Adott egy az atomerőmű turbinacsarnokában készült videó, a végén tisztán láthatóak a földszinten parkoló Z-s Uralok. Mit nehéz megérteni?
Mivel korábban az ukránok, lőtték és drónnal támadták az orosz katonai teherautókat mikor kint(épületek előtt) az erőmü betonparkolóján voltak .Még videók is megvoltak osztva itt a topikban.Katonai eszközöknek kijelölt parkolóhely: Atomerőmű turbinacsarnoka. Hova máshova?
Valaki megkapta a selyem zsinórt.....Török elnök: Zelenszkij egyetértett azzal, hogy a fegyveres konfliktust a tárgyalóasztalnál kell befejezni
Recep Tayyip Erdogan:
Az ENSZ főtitkára ugyanezt az elvi egyetértést fejezte ki ebben a kérdésben. Háromoldalú formában megvitattuk a konfliktus lezárásának lehetséges módjait.
Maguk a tárgyalások kevesebb mint egy óráig tartottak. Nagy kérdés, hogy ezalatt mit lehetne megbeszélni.
Törökország vezetője szerint most a Lvovban lezajlott tárgyalások eredményéről tárgyal Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.
annyit fűznék hozzá.és le is zárnám mert elvonjuk a figyelmet a történésekről .. hogy Kaliforniában is mértek bizonyos szintű sugárzást (légkörit is), illetve azért nem áll gyenge lábakon (szerintem) az összehasonlítás mivel egy robbanás során légkörbe jutó radioaktív elemek,vagy legyen egy gőzrobbanás tűz stb .. leszarják a nemzetközi standard bizottság 30km-es zónáját,amit gondolom Csernobilra alapozva határoztak meg .. és tudjuk (a filmből is) hogy az édesanyjukat lehazudták anno a Központi bizottság emberei ,elkerülve a minél nagyobb blamát ami a Szovjetuniót érintette .. utólag meg kiderültek a részletek,meg az is hogy az 'atom' nem annyira intelligens,hogy ezen a +30km-es Zónánál megáll és nem megy tovább ..Néhány:
Nem volt grafit, nem is volt tűz.
Nagyjából igen. Szélirányban is max 40 km volt a kiterjedése. (Nem összevethető Csernobillal. A szennyezett terület a csernobilinak a 7-9%-a).
Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
Fukusimaban valóban elszállt a hűtés valóban volt gőzrobbanás, csak ott volt még pár apróság. (Cunami, vízbetörés, földrengés)
Szóval a csernobil-fukusima-zaporizzsja összehasonlítás nagyon gyenge lábakon áll.
A 30 km-t meg azért mondják mert a nemzetközi standard biztonsági távolság atomerőmű baleset esetén.
Ez valójában egy ukrán vágyálom. (Az 1 év múlva vagy később béke és a magukat tömegesen megadó ill. parancsmegtagadó szaki vagy orosz egységek.) Szétcsapják őket az oroszok. Amíg lesz, aki ellenük harcol addig írtják őket. Mert úgy tűnik sokaknak nem világos, hogy ez történik.Persze, de feltételezhetően az ottani kiképző nem hasraütésre mondta be ezt a számot, még akkor is, ha a saját munkáját felülértékeli(?).
Nekem alapvetően az a sejtésem, hogy konkrétan az orosz hadseregnek valóban súlyos veszteségei lehettek az első két hónapban (tippelni se akarok), azóta inkább a gyengébben kiképzett szaki (szakadár) csapatokat, a csecseneket és a wagner-t részesítik előnyben, csökkentve a "saját" veszteségeiket, s így "óvják" a hazai közvéleményt, s talán ezért sincs részleges/teljes mozgósítás.
Én egyre inkább azt látom, hogy mind a két oldal demoralizálódik, mivel ugyanúgy látni ukrán és szaki egységeket is, akik megtagadják a parancsok végrehajtását, s ezek a történések egyre inkább a befagyó frontvonalak irányába mutatnak. Az ősz közeleg, még ennyi változás se várható a frontvonalakon.
Ha nem lesz téli orosz offenzíva, s ez nem valamiféle "taktikai" kivárás, akkor talán a háború 1 éves évfordulója környékén valamiféle "béke" is születhet. Sztm most ez a legjobb valamennyire reális forgatókönyv is, de ez nem más, mint sötétben tapogatózás a részemről.
Szerk.: Az látható, hogy a herszoni, harkovi, zaporizzsjai front, ahol főleg orosz csapatok vannak, lényegében állnak.
"- és milyen jó ürügy lesz ez Putyinnak az Ukrajnából történő kivonulásra!!!"Orosz katonai szóvivő: Nukleáris provokációval készülnek az ukránok Zaporizzsjánál
Mandiner
mandiner.hu
- és milyen jó ürügy lesz ez Putyinnak az Ukrajnából történő kivonulásra!!!
"Az ukri hadsereg olyan kedves, mindennapi bizonyítással könnyebbé és könnyebbé teszi az interneten való vitatkozást."
Nem nácik mi, kedves hoholszopók ?
Latom neked meg nem sutott a szemedbe a nap egy jo kis Gradozas kozben… kulonben nem gondolnal ilyen csunyakat!
A Kijevi Ruszt a vikingek alapították, amúgy mindenhol vannak ilyenek, nincs itt semmi érdekes.Valhalla..mekkora katyvasz van az ukrán lelkekben..próbálnak valami identitást maguknak.Láttunk már ilyet ..dákórománok ,szvatopluk stb.Mi lesz még itt wonder woman zászlóalj?
Sámán-zászlóalj – az ukrán különleges egység, amely orosz-földön hajt végre szupertitkos küldetéseket
„Érdemesek lesznek a Valhallára, ha elesnek a csatában” – mondják katonák, akik azt szeretnék, ha az oroszok azt érzenék, amit Ukrajna népe.raketa.hu
Belbek mellet dolgozik a PVO. Belbek Szeveasztopo közelében van.Megnevezték a robbanások okát a krími Belbek repülőtér környékén (VIDEO)
A krími Belbek repülőtér közelében történt robbanások a légvédelem munkája.
Az előzetes adatok szerint az emberek az égen rakéták robbanásait hallották. A közelben élő olvasóink szerint a robbanás után minden nyugodt.
Az ukrán csatornák hamis videót tesznek közzé régi, melitopoli robbanásokról.
Szevasztopol kormányzója, Mihail Razvozsaev szerint az előzetes adatok szerint a belbeki repülőtér közelében légvédelem segítségével lelőttek egy drónt, személyi sérülés nem történt, senki sem sérült meg.
Источник: https://rusvesna.su/news/1660852750