Hát mondjuk Shaban születési névvel az a nő inkább török, mint ukrán. Nem véletlenül mondtam én, hogy közép-ázsiainak néz ki.
Ha az apja Alekszandr Vovk, hogy lenne a születési neve Shaban. Ez a férje neve, a lányát is ezért hívják így.
A Daria Dugina meggyilkolásával gyanúsított Natalia Vovk apja elmondta, hogy az ukrán fegyveres erőknél szolgált
Nem tud az Azov-ezredben való részvételéről
Natalya Vovk apja , aki az FSZB szerint
Daria Dugina gyilkosa , a RIA Novostinak
elmondta , hogy lánya az ukrán fegyveres erőknél szolgált, de nem az Azov-ezredben (az Orosz Föderációban betiltották). Elmondta rokonainak, hogy Litvániába ment.
Még áprilisban Natalya ezredtag bizonyítványa felkerült a Nemesis weboldalára. Állítólag azért hagyta el a szolgálatot, mert
"agydaganata" volt . Ezt követően a férfi szerint
„shabutnaya” lett .
A férfi elmondta, hogy a műtét után Vovk folyamatosan
"oda-vissza lógott" , elmondása szerint három-négy napja került vele kapcsolatba. Állítólag Litvániából hívta, de a hívás Skype-on keresztül történt.
Vovk Franciaországba is ment menekültként, de
„nem tetszett neki ott” , és Lengyelországon keresztül tért vissza Ukrajnába. Ezt követően állítólag a balti államokba távozott, de valójában Moszkvában „találta” magát. Az FSZB szerint a bűncselekmény után Észtországba menekült. Az ország bűnüldöző hatóságai nem voltak hajlandók kommentálni ezeket az adatokat.
О ее причастности к полку «Азов» он не знает
readovka.news
Ha ez a nő a titkosszolgálathoz volt bekötve, teljesen mindegy milyen néven szerepel. Mi innen, hogy ki a tettes, ki a megbízó, ki a szervező, ki a finanszírozó, nem fogjuk tudni megfejteni. Mindenesetre, honnan volt pénze ennek a Natalya Vovknak "oda-vissza lógni"? Nekem nem lenne pénzem ide-oda utazgatni, szállodákban lakni, élni stb. Oroszország sem olyan olcsó turistáskodni. Egyszer volt olyan gondolatom, hogy újra ellátogatok oda. Sokba került volna.