Kiemeltem a hozzászólásodban, amire reagálni szeretnék.
...bár most épp úgy tűnik, hogy (átmenetileg?) nem is aktuális, ahogy az ukrán elektromos hálózatnak nekimentek.
Szóval azt akartam kérdezni, hogy mit gondolsz záros határidőnek?
Mert nyilván minden embernek, közösségeinek más a tűrőképessége, ingerküszöbe, ami után/hatására reagál.
De honnan tudjuk, hogy ez mennyi a Kremlben?
Mi van akkor, ha ők évszakokban, években, netán évtizedben gondolkodnak céljaik elérése érdekében?
Gyanítom, hogy nem az Instagram sztori funkciója, ami 24 óráig elérhető, s azalatt lehet reagálni, illetve ennyi után a felrakó részéről felmérni, hogy népszerű e?
Jól is néznénk ki, ha a világ nukleáris urai Instagramoznának. Holnapután már a delfinek mítingelhetnének, mint megmaradt értelmes élet...
Szerintem ez elsődlegesen már egy gazdasági stratégiai háború, amelynek az időtávja, kifutása eleve sokkal hosszabb, mint egy fél-, egyéves fegyverekkel dűlőre vivendő háborúnak.
Gyakorlatilag az Ukrajna területén folyó harcok másodlagos, mellékhadszíntérré váltak.
Hosszú lesz még ez. Nagyon hosszú
Más.
Nem értek hozzá, de javasolnék egy olyan topikot, legyen a címe mondjuk Ukrán helyzet: Jóslatok, ahol
kizárólag a fórumozók az eseményekre, azokkal kapcsolatos eseményekre, hatásokra, az események alakulására, jövőre vonatkozó tippjei, jóslatai, próféciáik, meglátásaik jelennének meg, akár másolva is az itteni topikból. Mert vannak olyanok, igen minőségiek, figyelemre méltóak, tanulságosak is!
Ez alkalmas lenne későbbiekben tanulságos emlékeztetőnek - mindannyiunk számára.
Próbáltam visszakeresni roppant magabiztos kijelentéseket Szíriáról, amik segítenék az önkritikus fóruméletet is...de nagyon macerás, mondhatni esélytelen az akkori kommenttengerben megtalálni.
Persze szigorú szabályokkal kéne üzemeltetni,
úgy hirtelen pl. tilos eltérni a topik témájától, tilos topikot rombolni.
Egy nap (hét) egy fórumozótól egy hozzászólás, előzetes moderáció után kerül napvilágra (tehát nincs gyűlölködés, személyeskedés, provokáció), de ami átmegy a szűrőn (a moderátorok felé nincs elvárt időtáv), az ott is marad az idők végezetéig, vagy az EMP bevetése előtti pillanatig.
Nincs olyan, hogy utólag letagadom a hüjeségeimet (sic!)!
Mit szóltok hozzá?