Nem gondolom hogy az alapfelállás bármiben is más lenne Amerika nélkül. Ha tényleg csak egy nyugati bábkormány uralkodott volna az ukrán népen, akkor kártyavárként omlott volna össze Ukrajna az invázió első hetén.
Kijev, a fiatalok nyugodtan, gond nélkül szórakoznak.
Azt hiszi, ha nem úgy hívja, akkor nem háború a háború?
Mindegy minek hívja, ezt februárban elcseszte.
Pár sorban leírtam régebben hogy ez miért nem háború hanem valami egészen más:
Ukrajna a NATO által felfegyverzett bosszú szomjas szomszédja lesz.
Várjuk meg a "buli" végét.. Ez erősen korai kijelentés..
Ezért most nincs több szufla a ruszkiban. Gondolom igyekszik felszívni magát, pótolni veszteségeit, feltölteni személyi állományát, és hadianyag készleteket halmoz fel támadó műveletek végrehajtására.
Ez természetes szerintem.
Azért a proxiUkrajna nyugati oldala is nagyon vigyáz arra hogy a Nagy Medve azért nehogy nagyon felszívja magát, mert ha kifujja, azt itt magyarban is megérezzük.. hmm még elporladnánk ijedtünkben..
Ezek szerint Putyin azért háborúzik fél kézzel, mert Oroszország félkezű.
Ő is betartja, hogy a buli vagy 2 3 évig fog tartani, a 2 3 nap helyett, az EU gazdaság totál bedőléséi.. Reset..
Ő is tartja magát a tengerentúli tervhez, nem siethet..
De. Akarják. Csak nem tudják.
Azért ez erős mondás..
Egyre nagyobb a háború ára. A végén az orosz társadalom is felismeri ezt, és pk fognak lépni. Putyin tudja ezt.
Így van, Európa és mi egyre jobban érezzük a szankciói hatását. Az orosz meg tuti h nem fog megfagyni, ez az egyetlen dolog biztos.
Az idő tényezőt egy párszor belőtték már a Nagy Fehér Főnök szócsövei: A pénzügyi és katonai segélyeket 2 - 3 évre tervezik szétosztani. Akkor ez kb igy is lesz. Kivéve ha azonnal kell intézkedni, mert a tervbe hiba csúszott, a proxi dőlésre áll.
Én hiszek a Nagy Fehér Főnöknek, egy jó pár kijelentése, jóslása már bejött
Láttam? Nem. Volt már pár? Volt.
Mi köze annak, hogy ottvoltam e? Ha pedig semmiben nem hiszel akkor ez mindenre is vonatkoznia kéne odavissza. Akkor neked meg is történhetett meg nem is.
Az nem kérdés, hogy Oo népírtást végez. Max azért nem hívják annak, mert jórészt az oroszokat irtja.
"Láttam? Nem. "
Igen ilyen konfliktust nem láttam, hallottam..
Volt már pár? Volt."
Igen , az eddigi háborúk ( a közelünkben a legutóbbi, a szerb is háború volt a klasszikus értelemben)
"Mi köze annak, hogy ott voltam e?"
Csak annyi hogyha ott voltál, akkor 100% ra meg tudod itélni a frontvonalon, pld fedezékben..
Igy meg a médiára hagyatkozol.. 100% ra
Én is közvetve próbálom megitélni , mivel van internet sok infó, és adat jön , a tételes felsorolásban rögzítettem a "különcségeket", amelyet senki sem cáfolt meg.
"Az nem kérdés, hogy Oo népírtást végez. Max azért nem hívják annak, mert jórészt az oroszokat irtja."
Szerintem mindegyik fél népírtást követ el egy fegyveres konfliktusban, aki katonákat ől, amely egy normális esetben életfogytot, vagy kivégzést érdemelne.
Az már egy emberi hülyeség, hogy az emberölést a " háború" szentesíti, mert akkor szabadon lehet gyilkolni, sőt parancsba adják.
Az emberiség egyáltalán nem változott meg e téren -sem -a fejlődése? során..
"Max azért nem hívják annak, mert jórészt az oroszokat irtja."
A gyilkosság az gyilkosság - függetlenül az áldozatok nemzetiségétől..