Nepszeru a hid elleni merenylet az ukran neplelek koreben.
A kijevi városházán egy "postai bélyeg" formájú állványt helyeztek el, amely a krími hídon történt robbanást ábrázolja.
t.me
Itt pedig egy kifektetett kraken(?) brigad.
Orosz meló.Szigorúan +18 karika!!!!!!
t.me
Kercsi hidon a vasuti palyat 1,3 km hosszan cserelni kell.
Nos terrortamadas a vezetekek ellen, terrortamadas a hid ellen, terrortamadas folyamatosan a civilek ellen. Ha reggelre erre valaszul nem csobban az osszes Dnyeper hid en leveszem a kezem V. V. Putyinrol mert túl humanus, jobban mint kellene.
Nem lépnék semmit. Elve várható volt, hogy a híd kap, tehát gondoskodtam volna az alternatív útvonalakról.
A poén kedvéért bereptetnék éjjel egy PAK-FA párost, hogy Kijev felett legyen egy kis utánégetős téma, nehogy az üvegesek munka nélkül maradjanak, de többet nem.
Hagynám a frontot, mehet a balhé, még nem fontos, nekem a célpont Nyugat-Európa, mert valahogy onnan még jön üzemanyag. Az OPEC is csak az első lépést tette. Közben megnézetném, mennyire "biztonságosak" a nyugat-európai finomítók PLC rendszerei, kikötői terminálok, kompresszor-állomások.
Az évnek ebben az időszakában a Szuezi-csatorna mintha keskenyebb lenne és bármelyik hajóval lehet műszaki gond, esetleg a jemeniek elengednek valamit és pár arab olajfinomítóban valami felrobban.
Aztán amíg mindenki a hidakról beszél, mehetnek az üzemanyagtárolók ellen a csapások.
Semmi olyat nem teszek, ami egyértelműen rám mutat, mivel akár ki lehetett - lásd NS vezetékek.
Az ukrán bírja a verést, én bírom a verést, de q nyugatiak és az amerikaiak nem. Miért vagyok gondban? Mert kapják a nyugati fegyvert. Miért kapják? Mert a jelenlegi vezetés adja. Milyen a jelenlegi vezetés? Koalíciós. Aha. Vagyis törékeny. Tehát a nyugati lakosság az elsődleges célpontom - fegyverek nélkül. Másodlagos célpont az ukrán hadsereg - fegyverrel. Harmadlagos célpont a külföldi zsoldos - fegyverrel.
Nekem a helyzet jó. Amíg az elsőszámú cél nem szenved eleget, addig aprítjuk a második és harmadik célpontot. Ha a harmadikból is egyre kevesebb van marad, akkor a jövőben, nyugati "demokratikus mozgalmakra" is kevesebb marad. A másodiknak meg akkor fog leesni a tantusz, ha az elsőtől a támogatás megszűnik, mert fontosabb a saját fogyasztói kosara, mint egy 10000km-re lévő poszt-szovjet klepktorácia.
Atomhoz nem nyúlnék, mert annyira "demokratikus" nem vagyok, hogy városokat hamvasszak el. Az a 12 igeidőt használók privilégiuma, plusz nyitva hagynám az ajtót a most külföldön lévő millióknak, ha esetlek mégsem jönne be a nyugati lét - sosem lehet tudni.
Túlságosan idegesítő és gyerekes ez a sok hűbelebalázs türelmetlenkedése, akik minden lelőtt Bayraktar/T-akármi/hajó/ladik/mosógép/híd/2 halott alapján várják a csodát, holnapra.
Összeomlott bármelyik ország a szankcióktól? Nem. Összeomlott USA a pénznyomtatásban? Nem. Eltűntek az oroszok a föld színéről a gazdasági össseomlásban? Nem. Érdekel valakit, hogy valaki elfoglalt területeket? Nem, lásd Izrael, Ciprus, stb. Kilőttek 27384848 tankot, változott valami? Nem (plusz a számok minimum vitathatóak..)..
Vagyis használt valamit az eddigi megközelítés? Nem. Változtatnak valamit a rendszeren? Nem. Változatlan paraméterek mellett ugyanabból rendszerből más kimenetet várni az ostobaság definíciója? Igen...