Szerencsére teljesen nyilvános, hogy hány nyugati katona halt meg a balkánon 1990-óta.A szép az egészben, hogy egy VÉDELMI SZÖVETSÉG akinek csak akkor lenne dolga ha a szövetséget vagy valamelyik tagját tâmadás éri ! Ezzel szemben az USA vezetésével játsza a világ csendőre szerepét . És ezt te meg a hozzád hasonlók teljesen normális dolognak tartjátok ! Nulla veszteséggel ugye ? A jugó nêpeket főleg a Szerbeket kérdezd már meg !
Gondolom nem valami sárkunyhóból írogatsz, szóval nagyon gyorsan fejezd be ezt az álszent blődséget. Te ugyanolyan kiszipolyozója vagy a világnak mint a nyugat, csak a saját szinteden. És abban is tökéletesen biztos vagyok, hogy a saját és családod egzisztenciáját egy fillérrel sem csökkentenéd Csád alsóért.na látod ez a baj veled....képtelen vagy a nagy egészet látni......nem nem nagyobbak ugyanakkorák...hány háborút soroljak fel az elmúlt 50 évből amit a NATO 100%-ban támogatott.... add már össze hány ember vére szárad a kezeteken NATO kiskatona?????? hogy nem sül le a képedről a bőr,....gyilkost hasonlítasz gyilkossal és azt állítod az egyik neked szimpatikusabb ...ha lenne benned egy kis jó érzés mind kettőt elitélnéd....gusztustalan ember lett belőled...
Még szerencse, hogy itt a jelen háborúban "semmit" nem csinálnak, sőt ott sincsenek..
Max 2 hónap alatt vége lett volna az egész bulinak, ha a NATO nem veszi ki a részét ebből a szarviharból, de nyugodtan gyártsál még akkor vagy 50-100 db elméletet hogy a NATO egy védelmi szövetség, nem az angolszász szarkavarók "magánhadserege",mondjuk ez nem az angolszászok szégyene, hanem a NATO tagoké!! Persze aki nem úgy gondolodik, mint pl te az egyből oroszbérenc, Putyin csicskása,elfogult stb..
bagoly mondja......
Kiváncsian várom, hogy én mikor oroszbérenceztem, vagy ítéltem el bárkit is azért, mert az oroszokat tartja szimpatikusabbnak. Megsúgom, hogy ez a ti műfajotok nem az enyém. Tőlem max olyat olvastál itt, hogy nem nagyon értem az okát, de azt, hogy aljas vagy bármilyen oroszbérenc lenne bárki is olyat nem.