Mádzsár kétperces bejelentkezése alatt 5 tüzérségi csapás.Azt,hogy miről vargyog nem tudom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Olvasunk nyugi... de pont az ellentétjéről volt szó idáig... de meggyőzhetsz, csak linkelj valami cikket, tanulmányt, stb., amit ha olvasunk benne van, hogy a 3 vonal a legerősebb...Mesélj, mit is csináltak a csecsenek ebben a háborúban ami alapján ők olyan hű de nagy harcosok? Mert a propaganda az ment ezerrel az biztos.
Ti tényleg nem olvastok híreket? A legkevesebb időt és munkát fektették a 3. vonalba? Az a legrégebbi, azt erődítik 2014 óta. A 3. vonalhoz képest a többi jóval gyengébb.
Madzsarekat kivonjak Bachmutbol, egy masik fronthelyszinre. A videon marcius 2. datumot emlit. A tobbi hozonges, meg fenyegetozes, mondjuk az oroszom nem tokeletes, foleg nem az ilyen ukran nyelvhez?Mádzsár kétperces bejelentkezése alatt 5 tüzérségi csapás.Azt,hogy miről vargyog nem tudom.
Csecsenek: szerintem nem 95% reklámarc és 5% teljesitmény volt mögöttük, hanem olyan 40% és 60%. Mariupol-nál mentek előre rendesen kb. 15%-át adták a bekerítő erőknek és még a vasmű lerakétázásakor is ott voltak a helyszínensérütek is meg. De ez kellett a belpolnak Putyinnak. Kellett mert sok muszlim is ukrán oldalon amerikai kötődéssel harcol ellenük és az baszott volna be hamég a csecsenek a hátországban is nekiállnak lázadozni. Kadirov olyan 70-30 reklámarc mondkét fél igyekezett megnyerni a muszlimokat is úgy mint a kinaiakat is.Mesélj, mit is csináltak a csecsenek ebben a háborúban ami alapján ők olyan hű de nagy harcosok? Mert a propaganda az ment ezerrel az biztos.
Ti tényleg nem olvastok híreket? A legkevesebb időt és munkát fektették a 3. vonalba? Az a legrégebbi, azt erődítik 2014 óta. A 3. vonalhoz képest a többi jóval gyengébb.
...Az ügynökség szerint Washington nyomást kíván gyakorolni Scholzra az Ukrajnának szállított lőszer elégtelen mennyisége miatt.
Prigozsin az ukrán hadifoglyokat (két alig felnőtt "harcos" és egy idős) bemutatva felszólította Zelenszkijt, hogy vonja ki csapatait a városból, amely körül hamarosan végre bezárulnak a fogók."Az életük Bahmut közelében rövid - egy-két nap" - hangsúlyozta a Wagner PMC alapítója.
Leírtam, hogy rosszul emlékeztem, ezért is kérdeztem rá, mert gyanús volt! Mit kötözködsz?Német felségjelzéssel és német rendszámmal mennek Ukrajnába?
Attól, hogy valaki valamit ideböfög, még gondolkozni szabad mielőtt elhiszed.
Ugyan, ezt amit irtal te sem hiszed el, csak kinodban ennyire futotta.Terroristákkal csak akkor lennétek szovetségben, ha az oroszok mellé álnátok, mert ok mostanra már kikopot ISIS. Oroszországot ideálisan denacifikálni, lefegyverezni, és gyarmattalanítani kellene. De majd ezt saját maguk valahogy megoldják.
Eloszor is, amenyiben az ukránok bevallanák, hogy bármi kozuk van a tegnapi eseményekhez, akor esetleg háborús búnnek lehetne nyilvánítani, de mivel az ukránok nem ismerik el, hogy a hadsereguk, vagy terurelvédelmuk része lenne ez a csoport és "oroszosul" oroszok koszti belharcnak nyilvánítják az egészet, így beszélhetunk terrortámadásról.
Sajat magad vallod be a kommentedben hogy nem az szamit ami a valosagban tortenik hanem a narrativa amit a nyugatnak eladnak?Terroristákkal csak akkor lennétek szovetségben, ha az oroszok mellé álnátok, mert ok mostanra már kikopot ISIS. Oroszországot ideálisan denacifikálni, lefegyverezni, és gyarmattalanítani kellene. De majd ezt saját maguk valahogy megoldják.
Eloszor is, amenyiben az ukránok bevallanák, hogy bármi kozuk van a tegnapi eseményekhez, akor esetleg háborús búnnek lehetne nyilvánítani, de mivel az ukránok nem ismerik el, hogy a hadsereguk, vagy terurelvédelmuk része lenne ez a csoport és "oroszosul" oroszok koszti belharcnak nyilvánítják az egészet, így beszélhetunk terrortámadásról.
Reports from the field indicate that nationalist units, as well as SBU and NGU special-purpose units, have been requesting permission from their command in Kiev to retreat from Artemovsk (Bakhmut) since the evening of 2 March.
According to the Military Chronicle, the "bandwagon" has come close to the Khromovo-Chasov Yar road and in a few days the encirclement ring around Artemivsk could close. Units and formations of the 93rd Mechanized Brigade and the 49th "Karpatska Sech" Battalion remain inside the city blocks.
Units of the 125th and 241st Territorial Defence Brigades, the 214th OPFOR battalion and other formations with a total strength of about 18,000 men have been thrown to the front line of defence.
A videón a trancsírozott kezű vigyorgó katonán A-TACS rejtőmintás gyakorló van, azt ukránon én még nem sűrűn láttam.Wagneresek szerint az ukránok 60-80%-a valamilyen drog hatása alatt harcol, lehet benne valami (18+ csonkolás)
Szerintem a Kadýrov Band a Wagner előzenekara volt. Miután frankón felépítették a Wagnert, kicsit a függöny mögé terelték öket. A Wagner koncertjegy bevételeiből gondolom több jut a megfelelő producereknek.Csecsenek: szerintem nem 95% reklámarc és 5% teljesitmény volt mögöttük, hanem olyan 40% és 60%. Mariupol-nál mentek előre rendesen kb. 15%-át adták a bekerítő erőknek és még a vasmű lerakétázásakor is ott voltak a helyszínensérütek is meg. De ez kellett a belpolnak Putyinnak. Kellett mert sok muszlim is ukrán oldalon amerikai kötődéssel harcol ellenük és az baszott volna be hamég a csecsenek a hátországban is nekiállnak lázadozni. Kadirov olyan 70-30 reklámarc mondkét fél igyekezett megnyerni a muszlimokat is úgy mint a kinaiakat is.
De a legbetegebb az volt hogy még Kárpátalja előtt is kolbászoltak csecsenek, az ukránok fogtak el közülük és megfutamitották őket...azért az elég kemény teljesítmény ebben az ukajnában nato megfigyelés alatt felderíteni és portyázni 520 km-el a front mögött
De én tudom (!), hogy azt a kibaszott 3. vonalat már 2014ben megkezdték kialakítani és pont hogy ha úgy vesszük nem az utolsó, hanem az első még akkor olvastam róla (még amikor az origó sem a főnié volt!), az után, hogy a "klasszikus formában" az ukrán reguláris hadsereg bevonult a szakikhoz de az átdobott oroszok szétszedték őket és ezzel kezdték a szakikat elszigetelni.
De szerintem ez is csak hosszú hosszú véres haldoklás elhuzodására lesz elég.
nézz rá Öregtank által belinkelt térképre a meg nem szállt Ukrajnáról s nem teszel fel ilyen kérdést.....Új wunderwaffe:
Titokban kifejlesztettek egy halálos fegyvert az ukránok
110 kilométeres mélységben bármire le tudnak csapni a Vilha-M-mel.index.hu
Vajon hol gyártják? Jugo-Dániában vagy Greeko-Bulgáriában?
Az indexet olvasni olyan, mintha az ember a német filmhíradót nézné 1945 március végén ...
Már csak ilyen hülyeségek maradtak nekik. Lapozzatok!"Die grösste Panzerschlacht des Krieges und Russland verliert sie."
A Die Welt a New York Timesra hivatkozik, amelyik maga ukrán forrásokra hivatkozik, hogy február közepén Ugledarnál az oroszok 130 páncélozott járművet és 300 embert veszitettek. Ezt nevezik a háború legnagyobb harckocsicsatájának. Cikk fizetős. Az a pasi szűlte, aki szerint a Leo2 akár 10-11 szovjet T-64-el is felér.
Kezdődik nem is volt fontos...áhh lófasz...ez mondjuk mondja az ott elesett több ezer ukrán családjának, hogy akkor mé nem engedte őket visszavonulni...szopjon le egy lovat az a majom...Reznyikov: nem lehet kizárni Bahmut elestét, de az legfeljebb csak kis győzelem lenne az oroszoknak