Szerintem zavar van az Erőben (hírekben).En ezt talaltam errol a bunkerrol:
Object 711 vagy Ivano-Frankivsk-16. neven ismert az objektum, amit Deljatyin falu mellett meg az oroszok epitettek 1955-ben. A 4 kozponti atomfegyver tarolo bunkert az 1993-as kivonulasuk utan az ukranok loszer es uzemanyag tarolasara hasznaltak egeszen marcius 19-ig. Elvileg 150 meter /492 lab/ melyen van.
Tobb oldalon azt irjak, hogy atombunker leven hagyomanyos loszerrel megsemmisiteni nem lehet, ennek ellenere a Kinzhal egy pontos csapasa -a hatalmas sebessegebol adodo mozgasi energiajaval- okozhatott olyan karokat amit a kevesbe vedett pontok /bejaratok szellozok, valaszfalak/ nem birtak ki es az ott tarolt uzemanyag es loszer akar be is robbanhatott.
Ezt a bázist az oroszok támadták tavaly.
2022. március 19
"de itt egy 120 méter mélyre ásott bunkerkomplexumról van szó"
Engedd már el ezt a 120 méterezést.
Az első hírekben ~ 40 méterről volt szó. Utána jött elő a 120-as szám. Itt nagy valószínűség szerint a metrikus és az angolszász mértékegység keveréséről van szó. Műszakiként, hiába tudom agyilag kezelni a dolgot, de minden esetben amikor angolszász termékkel kerülök kapcsolatba mindig át kell gondolnom, hogy vajon milyen értéket is látok.
A 120 méter mélységben levő bunker az már nagyon különleges vezérlési központ lehet. A 40 méter az a valósághoz közelebb állhat. Írtak is többen róla, úgyhogy nem érdemes ragozni.
Vagy hozzál forrást, hogy egyáltalán az eset valós vagy kacsa, Ha valós, akkor a mélységet is meg tudod adni, mert képben vagy a nyilatkozataid alapján. A valóságban Te is csak fabulálsz. Egy szerkezetről mondasz feltételezéseket, pedig nem hiszem, hogy valójában ismered a konkrét paramétereit. Nem a külsőre gondolok, hanem az oroszok által nem publikált részekre, hogy milyen szerkezetekkel tudják ellátni és milyen célokra fejlesztették ki. Az oroszok nem fogják közölni se veled, se a brit tudósokkal. Ismerjük, hogy kurva gyors, feltételezhetők a külső paraméterek alapján bizonyos dolgok, de semmi konkrétum.
Miért olyan nehéz ezt felfogni?