Azért kemény...
Egy fillérben nem mertem volna fogadni, hogy az oroszok t55-öst simán hadrafognak.. a nyugat, usa pedig képtelen rá és pl az m1a2 hadrafoghatósága sem megoldható időben, leopardok sem.
Ami miatt az oroszokról gondoltam az az, hogy úgy történhetettt, mint itt a rendszerváltás után, ami mozdítható azt szétlopták.
És majd Szása biztos jól leadta a vasba az egészet. És nem..
Joe sem a vákuumfóliából húzza ki az abramset ezek szerint... leopárd meg sosem volt.
Gondolom vannak barátaid a lövészárokban, amikor felbukkan egy ilyen "szar" t62, akkor ők hogy értékelik?
A következő hetekben újabb offenzívát indíthat az orosz haderő Ukrajnában, „valószínűleg több vektor mentén,” ezért Ukrajnának készülnie kell – idézi John Kirby amerikai nemzetbiztonsági szóvivő szavait a CNN.
www.portfolio.hu
Már a shitmédia is ezt várja?
Még végén gyalogsági ásókkal és lőszer nélkül fogják megindítani a támadást
Sirhiggins.. kicsit le voltam betegedve a napokban. De had kérdezzem meg ismételten, Te elhiszed az angol hírszerzés jelentéseit?
Mondjuk hogy nem válaszolsz is egy válasz ám.. azért annyira kreténnek senki sem hisz (legalábbis én nem), hogy elhinnéd az angol hírszerzés dezinfóit.. csak biztos nehéz kimondani, hogy hazudnak, mint a vízfolyás.