A bahmuti folytatásról (ami a pályaudvar után jön) + fény derül a gyalásók titkára is:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugye megvan hogy orosz részről nem volt fenyegetőzés, mindössze csibészke filozofált? Te egy igazi ruszofób Móricka vagy, neked mindenről is AZ jut eszedbe...Nem unjátok már az orosz fenyegetőzést?
Ezek a nyugati közvélemény befolyásolását célozzák, de közben meg ők is tudják milyen hülyeségeket beszélnek.
Kicsit a hetvenes évek jön szembe ilyenkor: "Békét Vietnámnak!" plakátkampány az MSZMP KB támogatásával...Ugye megvan hogy orosz részről nem volt fenyegetőzés, mindössze csibészke filozofált? Te egy igazi ruszofób Móricka vagy, neked mindenről is AZ jut eszedbe...
Istennek hála, hogy jenki barátaink segítenek nekünk prosztó mucsaji aljanépeknek és megmutatják a helyes irányt!!!„Ruszkik, haza!” – ellenplakátkampányt indított a Nyugati Pályán nevű csoport amerikai pénzből
„Béke akkor lehet Ukrajnában, ha az orosz megszálló hadsereg kivonul” – üzenik.telex.hu
Azért hogyismondjam... ízlelgessük ezt kicsit : 2019 óta 139 millió forintot költött csak a facebookon hirdetésre ez a "facebook csoport" mögött álló cég!!!
Ez nem számít a belügyekbe való beavatkozásnak vagy durván fogalmazva a szuverenitás megsértésének? Kész szerencse hogy a jenkik a szövetségeseink!
Na, ez egy hülye videó.
Hoholwood alkotása, amiért ukrán kiskatonák nem merik megadni magukat.
18+++, ez már szíriai felkelő szint.
Jó ideje elvesztettem a fonalat egyenruhák terén, de ha már propaganda videót csináltak felhúzhattak volna egy zöld terepmintás hacukát, nekem ez nagyon ukránnak tűnik.
Ráadásul a névtelen "orosz" parancsnok további ilyen videókat ígér... lehet megvan a misztikus fej nélküli halottak oka akiket az utóbbi időben az oroszok találtak.
Tegnap esti Q anon jelenés:
Ez az OD gyakorló, ez milyen egyenruha akar lenni?Hoholwood alkotása, amiért ukrán kiskatonák nem merik megadni magukat.
Jó ideje elvesztettem a fonalat egyenruhák terén, de ha már propaganda videót csináltak felhúzhattak volna egy zöld terepmintás hacukát, nekem ez nagyon ukránnak tűnik.
Ráadásul a névtelen "orosz" parancsnok további ilyen videókat ígér... lehet megvan a misztikus fej nélküli halottak oka akiket az utóbbi időben az oroszok találtak.
Az "hoholwood" alkotás biztosan mi ?Hoholwood alkotása, amiért ukrán kiskatonák nem merik megadni magukat.
Ha ez orosz, felkapja a mélyFOS, ha ukrán kijevwoodi, akkor nem fogja.Ez az OD gyakorló, ez milyen egyenruha akar lenni?
Ha oroszok műve: miért hozták nyilvánosságra? Elrettentésül? Miért most? Miért nem láttunk eddig ilyet?
Simán benne van hogy igazi, több mint egy éve csak ölik egymást,mindkét oldal már régen levetkőzte az emberi mivoltát,és ez már csak rosszabb lesz .Az "hoholwood" alkotás biztosan mi ?
Ezzel a szóval kirakni ezt ide, pontosan megmutatja hogy milyen "ember" is vagy...
És ha kiderül hogy ezek oroszok, akkor mi van ?
Persze az nem lehet mi ?
Ez szerintem sajnos valódi..... Borzalmas, hogy a háború mit tud kihozni egyik - másik emberből.........Simán benne van hogy igazi, több mint egy éve csak ölik egymást,mindkét oldal már régen levetkőzte az emberi mivoltát,és ez már csak rosszabb lesz .