Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a jó szó kifulladni lesz !Biden-kormányzat úgy véli, hogy az ukrán offenzíva 6-7 héten belül befejeződhet – írja az Economist
Oroszország nem érdekelt a békében. Csak a konfliktus befagyasztása a céljuk hogy később még nagyobb erővel támadjanak. A minszki egyezmények is ezért nem értek semmit.Amerikai elemző: ha Zelenszkij most nem ül le tárgyalni, Ukrajna elveszítette a háborút
Ha mind Zelenszkij, mind Putyin úgy dönt, hogy folytatja a harcot, akkor nincs racionális alapja annak, hogy Ukrajna győztesként kerülhet ki belőle, épp ezért fel kell függeszteni Ukrajna katonai támogatását, és tárgyalóasztalhoz kell ülnie mindkét félnek - állapítja meg friss elemzésében Daniel...www.portfolio.hu
More te mit szívsz? Értelmezhetetlen amit ide firkálsz ide. Az ukrán kamu propagnad híredre válaszoltam, hogy az ukránok lőttek ki rakétát(nem az oroszok) a Konsztanytyinovkai piacra. Ott is oroszok haltak meg.Azért elmész Te a picsába kérlek.
Azon mindenki ríjon /megjegyzem jogosan/ ha Donbaszban pl meghal két,5,10 civil az utcán, de annyi nincs
benned, hogy fordított esetben legalább bekussolj és ne gyere ilyen undorító, szenvtelen bullshittel.
Mitől több az a civil, mint ezek a civilek?
Gondolkozz el szerintem.
Rosszul emlékszel.Oroszország nem érdekelt a békében. Csak a konfliktus befagyasztása a céljuk hogy később még nagyobb erővel támadjanak. A minszki egyezmények is ezért nem értek semmit.
More te mit szívsz? Értelmezhetetlen amit ide firkálsz ide. Az ukrán kamu propagnad híredre válaszoltam, hogy az ukránok lőttek ki rakétát(nem az oroszok) a Konsztanytyinovkai piacra. Ott is oroszok haltak meg.
Are there any Russian units in the area that could have done this?
Yes and a unit that has operated throughout 2015-2021 in the Donbass, the 232nd Rocket Artillery Brigade.
They are currently assessed to be stationed to the south east of Kostyantynivka IVO Rozivka since May 2023.
Rémlik a Minszki Egyezmény azon pontja, h a szeparatisták kegyelmet kapnak? Az ukránok most vallották be, h ők végezték ki az összes szakadár katonai (és közigazgatási) vezetőt. Nem az oroszok. Az ukránok.Oroszország nem érdekelt a békében. Csak a konfliktus befagyasztása a céljuk hogy később még nagyobb erővel támadjanak. A minszki egyezmények is ezért nem értek semmit.
Busho megosztotta ezt a videót,és eszembe jutott amikor a kaprok lőttek egy uralra,hogy az mekkora podolják pictures volt.Ez a kőkemény valóság,igazi prof katonák akik végrehajtják ezt.Ez a válasz a Belgorodi kiruccanásra a kaproknak.Minden zsoldosnak,és call of dutysnak kötelező ezt megnézni.
Azt hittem, a SpaceX egy magáncég, aki annak szolgáltat, akinek akar.
(Lásd még: az összes cég amely "etikai okokból" úgy döntött, nem kíván az orosz piacon jelen lenni)
Kicseszett hideg embervadászat.Busho megosztotta ezt a videót,és eszembe jutott amikor a kaprok lőttek egy uralra,hogy az mekkora podolják pictures volt.Ez a kőkemény valóság,igazi prof katonák akik végrehajtják ezt.Ez a válasz a Belgorodi kiruccanásra a kaproknak.Minden zsoldosnak,és call of dutysnak kötelező ezt megnézni.
Ezen ne húzd fel magad, csak egy kis színház hogy megerősítsék azt a narratívát hogy ez egy tiszta magánvállalkozás. Amit épeszű ember meg nem hisz el, de hát abból van a kevesebb.Kezdi kicsit túltolni ez a s@ggfej. Nem is értem, még hogyan nem beszélgetett el vele senki..
Nem akad fent rajta. 6000000-4500000=6000000 az ô metakja szerint.Ez az orosz különleges katonai matematika.
Nem kell rajta fennakadni...
Mi történt a Portfolioval?Amerikai elemző: ha Zelenszkij most nem ül le tárgyalni, Ukrajna elveszítette a háborút
Ha mind Zelenszkij, mind Putyin úgy dönt, hogy folytatja a harcot, akkor nincs racionális alapja annak, hogy Ukrajna győztesként kerülhet ki belőle, épp ezért fel kell függeszteni Ukrajna katonai támogatását, és tárgyalóasztalhoz kell ülnie mindkét félnek - állapítja meg friss elemzésében Daniel...www.portfolio.hu
What? Ezt hogy is érted? Fejtsd már ki légyszives! Kinek is kellene "elbeszélgetnie" vele? És pontosan miről is?Kezdi kicsit túltolni ez a s@ggfej. Nem is értem, még hogyan nem beszélgetett el vele senki..
Mi történt volna? Semmi! Továbbra is tolja az amerikai propagandát. Ja hogy ez az amerikai propaganda most megváltozott? Inkább az a kérdés, hogy mi történt Amerikával? Szerintem sima gazdasági szempontok döntöttek, vagyis ha a befektesés megtérülési ideje meghalad egy bizonyos időintervallumot és a változók negítív hatása miatt a kockázat a befektetés várható nettó hasznával szemben már túl nagy akkor egyszerüen hagyják a picsába az egészet (félbehagyott autópályák, városok, bányák, erőművek, szállodák, lakóparkok és néha félbehagyott háborúk).Mi történt a Portfolioval?
Ne add elő már megint a Fogalmatlan Jóskát, a francia- német tengely vezetői maguk ismerték be, hogy Minszk csupán időnyerés céljára kellett nekik, az ukránok kiképzése és felfegyverzése érdekében. Soha egy pillanatra sem gondolták komolyan a betartatását.Oroszország nem érdekelt a békében. Csak a konfliktus befagyasztása a céljuk hogy később még nagyobb erővel támadjanak. A minszki egyezmények is ezért nem értek semmit.
Rendszerbeállítás előtt lefújt katonai projektek. RAH-66 Comanche, Zumwalt hajó, Advanced Chinook Rotor Blade, számos USMC harcjármű, kézifegyver, miegyéb.Mi történt volna? Semmi! Továbbra is tolja az amerikai propagandát. Ja hogy ez az amerikai propaganda most megváltozott? Inkább az a kérdés, hogy mi történt Amerikával? Szerintem sima gazdasági szempontok döntöttek, vagyis ha a befektesés megtérülési ideje meghalad egy bizonyos időintervallumot és a változók negítív hatása miatt a kockázat a befektetés várható nettó hasznával szemben már túl nagy akkor egyszerüen hagyják a picsába az egészet (félbehagyott autópályák, városok, bányák, erőművek, szállodák, lakóparkok és néha félbehagyott háborúk).
Én azt látom hogy az oroszok használták fel az időt egy nagyobb háború elindítására.Ne add elő már megint a Fogalmatlan Jóskát, a francia- német tengely vezetői maguk ismerték be, hogy Minszk csupán időnyerés céljára kellett nekik, az ukránok kiképzése és felfegyverzése érdekében. Soha egy pillanatra sem gondolták komolyan a betartatását.
Én azt látom hogy az oroszok használták fel az időt egy nagyobb háború elindítására.