Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem is mutatják végig a videót, hisz a harckocsi nem robbant fel és valószínűleg kutya baja nem lett a személyzetneka kisebb halláskárosodást leszámítva.Az, a torony hátuljában lévő lőszerkészlet lett megdurrantva, látszik amikor kilöki a blow out panelt.
Nem baj, az oroszok úgyis akartak egy relatív ép példányt maguknak a Leo2A6-ból, most meglett az is.Nem is mutatják végig a videót, hisz a harckocsi nem robbant fel és valószínűleg kutya baja nem lett a személyzetneka kisebb halláskárosodást leszámítva.
A kérdés kapott-e még vagy 3 drónt mint az a T- 64 ami épp ma volt itt megosztva. De legalább már láttunk egy Leopárdot amely eljutott odáig, hogy lőjön.Nem is mutatják végig a videót, hisz a harckocsi nem robbant fel és valószínűleg kutya baja nem lett a személyzetneka kisebb halláskárosodást leszámítva.
Igazat megmondva, drukkolok, hogy minél hamarabb vegyék fel öket, mert ez az EU végét jelenti.Figyelj őszinte leszek, engem ez egyáltalán nem zavarna, sőt meg talán támogatni is tudnám, ha olyan gyorsan és akkora hévvel zajlana, mint a törököké…
valamit telibe vertek, de nagyon.
És ha igazán mákjuk is van, a töltőkezelő nem matatott épp a lőszerekkel.Az, a torony hátuljában lévő lőszerkészlet lett megdurrantva, látszik amikor kilöki a blow out panelt.
Ez csodálatos. Porosenkó odamegy fényképezkedni a lőszerkészlet elé, és utána telibe találják. Ennél csak az lett volna szebb, ha ő is ott van éppen.
Értem én, hogy "csak új festés" meg "javítható" meg "a személyzet túléli", de valaki mutatna nekem olyan videót, amin látszik is, ahogy épen kimászik a kezelőszemélyzet egy kilőtt Leo2-ből (lehet C2 is ha épp kéznél van)?És ha igazán mákjuk is van, a töltőkezelő nem matatott épp a lőszerekkel.
(mivel orosz forrás és nem mutatták tovább, valszeg nem.
Mardert találtam.Ez csodálatos. Porosenkó odamegy fényképezkedni a lőszerkészlet elé, és utána telibe találják. Ennél csak az lett volna szebb, ha ő is ott van éppen.
Értem én, hogy "csak új festés" meg "javítható" meg "a személyzet túléli", de valaki mutatna nekem olyan videót, amin látszik is, ahogy épen kimászik a kezelőszemélyzet egy kilőtt Leo2-ből (lehet C2 is ha épp kéznél van)?
Én kerestem, de nem találtam.
Láttam egy másik videót ami esélyesen ugyan ezt a gépet mutatja (nagyon hasonló a környezet) már elhagyott állapotban. Egyben van a torony hátulja kicsit füstöl.És ha igazán mákjuk is van, a töltőkezelő nem matatott épp a lőszerekkel.
(mivel orosz forrás és nem mutatták tovább, valszeg nem.
Ha továbbterjedt volna a tűz a teknőben akkor, felrobban az ottani lőszer.Láttam egy másik videót ami esélyesen ugyan ezt a gépet mutatja (nagyon hasonló a környezet) már elhagyott állapotban. Egyben van a torony hátulja kicsit füstöl.
Lerakhatták volna becsapódás előtt ... Egyébként, ezt hogyan hozta össze?Hősként halt meg egy jó ügy érdekében. Posztumusz bekerült a Hírességek CsarnokábaOroszok Az Igazság Oldalán
Hősként halt meg egy jó ügy érdekében. Posztumusz bekerült a Hírességek Csarnokába @belarusian_silovikt.me
Üdv. Nem értitek. Szinte bármekkora mennyiséget leírhatnak most. Valaki megszámolta mi, volt ott? Ja ez csak egy Hülye konteó.
Csak tippelek: Gyalásót kapott?
Egy aknára futottra emlékszem, emlékeim szerint mindenki futott hátra.Ez csodálatos. Porosenkó odamegy fényképezkedni a lőszerkészlet elé, és utána telibe találják. Ennél csak az lett volna szebb, ha ő is ott van éppen.
Értem én, hogy "csak új festés" meg "javítható" meg "a személyzet túléli", de valaki mutatna nekem olyan videót, amin látszik is, ahogy épen kimászik a kezelőszemélyzet egy kilőtt Leo2-ből (lehet C2 is ha épp kéznél van)?
Én kerestem, de nem találtam.
Akkor ezt úgy néz ki,.megúszták. Mínusz persze a gatyák.Láttam egy másik videót ami esélyesen ugyan ezt a gépet mutatja (nagyon hasonló a környezet) már elhagyott állapotban. Egyben van a torony hátulja kicsit füstöl.