Szia !
Szerintem nem kampány,(de legyen úgy) .. azt azért elég világosan lehet látni,hogy pont hazánk az aki a legjózanabb hangot képviseli ebben az ügyben a NATO tagországok közül,mivel az eleje óta ellenezzük a fegyveres beavatkozást, szóval ezt igazából nem venném választási kampányfogásnak,pláne úgy, hogy most az EP-be delegálunk képviselőket meg az önkormányzatokba, igazából két év múlva lesz komolyabb tétje,ahol be lehetne dobni mit kampányfogást.
de mint írtam is, legyen igazad .. és legyen csak kampányfogás.
a NATO tagságunk leginkább a NATO-tól véd meg minket

tünjön ez első olvasatra bármilyen furának is, ettől függetlenül ha akarnak,bejönnek erővel azok is,nincs sok mozgásterünk,de szerencsére addig húzzák ameddig tudják, a katonai szerepvállalás kimerülhet (véleményem szerint) másban is,mint a tényleges hadviselő fél fogalma, és itt kell nagyon okosnak lenni,hogy ha már minden kötél szakad akkor maximum orvosi hátteret biztosítsunk csak a mutatványhoz,még logisztikait se,csak kizárólag orvosit,fegyverest meg semmiképpen !!
viszont ha már menni kell,hát teljesen mindegy hogy a toborzós brigád tesz jégre vagy a fronton lövik le az embert, , de ebben az esetben a toborzó tisztet azt tuti viszem magammal,meg akit elérek karnyújtásnyira hát azokat is,ha meg front, ott lelövöldözök mindenkit akit a közelemben van,és a tisztekkel kezdek. .. most Magyarországon vajon hány fő a hadrafogható férfilakosság száma ? Mi pl nem beszéltünk össze Zsoltival,és ugyanarra az elhatározásra jutottunk,ki tudja hányan gondolkodnak még így,hogy a NATO háborújában nem akarnak részt venni,mivel nem minket érint,nem a mi dolgunk,semmi közünk hozzá ? egyébként ha valaki nem érti ennek a mondatnak bármelyik részét :
Nem a mi háborúnk, és semmi közünk hozzá. az legyen szíves jelezze. Szóval én nem hiszem,hogy egy több ezer fős elégedetlenkedő,hőbörgő,erőszakkal besorozott "időzített bombának" olyan túlzottan nagy hasznát venné bárki is,pláne ha ezek az emberek fegyvert is kapnak a kezükbe! persze van az a hülye aki elhiszi,hogy a magyar hazát védi Ukrajnában, egy ukrán -orosz háborúban,de ez legyenaz ő baja.
Zsoltinak igaza van,mindig van választásod !
ui: közben látom,.hogy vagyunkegy páranakik így gondolkodunk

ui:2 a dudi legendát meg engedjük már el srácok, pont olyan katona mint egy mézeskalácshuszár ..köze nincs hozzá,nem tudom ki kezdte elterjeszteni,de felesleges a mitoszgyártás ..