Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol derült ki, hogy made in china?Lehet oda-vissza dezinfó (pl. hogy az oroszok elbízzák magukat) de emlékeim szerint nem egy elektronikus eleméről kiderült, h made in china. Ez nem jelent alap esetben semmit, de kína sem ostoba. Simán lehetnek benne olyan rejtett architekturák, amik alkalmasak lehetnek adatgyűjtésre (pl. repülési profilok), távelérésre (hálózatba kötve igazi aranybánya), markerként működésre (hiába kicsi a radarkeresztmetszet, ha van egy "megerősítő elektronikus jel") és ami ennél is durvább lenne: beavatkozásra mondjuk egy háború esetére. Rüheltem sokáig a gripent, de ha már nem lehet F-23-unk, nekem megfelel egy darabig F-35 helyett.
Az üzlet szerintem nem az oroszok ölése, hanem az, hogy az újjáépítésre bejelentkeznek majd, és nyugati hitelekkel finanszírozott garázdálkodásba kezdenek, a többszörösét visszaveszik a "befektetett" zsetonnak.jójó, de ha holnap kitör a béke (mindegymiért mindegyhogyan) akkor holnapután miért küldjön ukrajnába bárki is pénzt ha abból nem oroszokat fognak ölni?
az lehet hogy lenne vevő ilyen-olyan bányászati jogokra mezőgazdasági területekre szórványosan ilyen-olyan vállalatokra
de mégis miből maradjon fenn az ukrán állam nevű entitás, tekintettel arra hogy 2014-ig is csak az orosz piachoz hozzáférés olcsó orosz energia és olcsó orosz hitelek tartották a víz felet, utána meg (még mindig békeidőben) az imf hitelek és privatizációs bevételek?
jelenleg a havi bérek nyugdíjak effélék kifizetésének a forrása a bejövő nyugati segílyke
napról napra hétről hétre
pontosan mitől válna ukrajna önfenntartóvá háború hiányában?
ukrajna egyetlen láthatóan működő üzleti modellje a háború, amíg háború van addig jön több-kevesebb pénz
lehet hogy egy háború után "újjáépítés" címszóval beáramlik hirtelen párszáz milliárd dollár ami annak rendje és módja szerint ellopódik, de ha nem is lopódik el akkor is egyszeri pénz, utána valamiből fenn kellene tartani azt az országot... miből?
Szerintem ezek a Top Aces F-16-osai, melyeket pár éve az izraeliektől vettek vissza, hogy agressor gépeket játszanak velük:
Szerintem ezek a Top Aces F-16-osai, melyeket pár éve az izraeliektől vettek vissza, hogy agressor gépeket játszanak velük:
Canada's Top Aces welcomes first ex-Israeli F-16 fighters
Canada's Top Aces welcomes first ex-Israeli F-16 fighterswww.blogbeforeflight.net
Ez Izraeli camo nem?? Onnan is kapnak F16-ot? Mondjuk van nekik bőven... de ez új
Nem Vlagyivosztokban vannak hanem csődben a S&P szerint. Vlagyivosztokig nem jutottak el, és napról napra távolabb van.Zelenszkij: "A lehető leghamarabb véget kell vetni a háborúnak"
Ukrajnának az a legfőbb igénye, hogy a háborút minél hamarabb befejezze. Ezt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök jelentette ki esti beszédében.
"Beszámoltam a Külügyminisztériumnak és a hivatal vezetőinek a különleges külpolitikai lehetőségeinkről - ezek olyan lehetőségek, amelyekkel legalább a világ figyelmének középpontjában tarthatjuk Ukrajnát, növelhetjük a támogatást, hatékonyan védhetjük az ukrán szükségleteket
- mondta az elnök.
Hozzátette: "Az ukránok azért bírtak ki és értek el annyi mindent ebben a háborúban, mert nemcsak az államunkban, hanem a világban is egységet tartottunk a helyes ügyért - Ukrajnáért és mindazért, ami világunkat emberivé és a gonosz legyőzésére alkalmassá teszi. Az egységünket továbbra is meg kell őrizni - mindenkinek itt Ukrajnában, mindenkinek Európában és a világon, aki értékeli Ukrajnát és az életet. Idén augusztusban hírekkel készülünk népünk nagyobb összefogásáról és mindazokéról világszerte, akik segítenek nekünk."
Ő és az ukrán hatóságok más képviselői is rendszeresen kijelentették az utóbbi időben, hogy készek tárgyalni Oroszországgal.
Az ukrajnai háború már 891 napja tart.
Légyszi segítsetek! Zseléélk győztek és már Vlagyivosztokban vannak?
Izraeli gépnek tűnik a festés alapján.
Nem mondanám hogy orosz, sokkal inkább nyugati.Ismert orosz propaganda oldal. Olyan, mint az aviapro.
Micsoda sikertörténet ez....amúgy meg úgy is csak annyit kell megtanulniuk, hogy felszálljanak, a többit az orosz légvédelem intézi.Pedig ott se voltak....
InfoDefMagyarok
A románok beszámoltak a Fetești légibázison kiképzést kapott ukrán F-16-os pilótai „sikereiről” A dokumentum szerint a programban részt vevő 50 kadét közül mindössze 3 kész repülésre. A többségnél megfigyelhető volt „hanyag hozzáállás a tanuláshoz”, és vonakodás a nyelvtanulástól. A kadétek...t.me
Mi9t lehet tudni, a felső kép mikor készült?
Tán tetszik a szimatszatyor?! Nekem ez tűnt fel elsőnek!Mi9t lehet tudni, a felső kép mikor készült?
Az alsó képen TGY van, vagy Keleti Katonai Körzet?
Nézz meg egy térképet hol jelölik a kőolaj s földgáz lelőhelyeket Hamar rájössz Európa esett ki erről a piacról mert az Orosz már nagy részét elfoglalta:"Ukrajnában kőolaj- és nagy mennyiségű földgáz-lelőhely is található, utóbbiból Európában a harmadik legnagyobb tartalékkal rendelkezik, azonban a nem megfelelő ütemű kitermelés következtében importra szorul az ország mindkét tüzelőanyagból."
Hosszútávon jó buli, az oroszok ugye meg kiesnek erről a piacról.... És akkor a mezőgazdaságról nem beszéltünk. Tudod mennyi gépet lehet(ne) oda eladni?
Az az AIM-120-D hatótávolsága (legjobb esetben).AIM-120 Amraam 180 km-es hatótávolságú levegő-levegő rakéták lesznek hozzájuk
Az nem szimatszatyor, náluk nem műbőr tartaskat csináltak az AK-hoz hanem ilyen vászont.Tán tetszik a szimatszatyor?! Nekem ez tűnt fel elsőnek!
Dudi, 2022 március környéke a ruházat, felszerelés és a fehér karszalag alapján. Mostanra egyebkent már a V/Z stb jelzések sem olyan dominansak.Mi9t lehet tudni, a felső kép mikor készült?
A felső fotó ‘22 március 17-én a kora délelőtti órákban készült és Алексей Сиват a DNR önkéntese látható rajta Cовершенно глупо közelében. Következő kérdés?Mi9t lehet tudni, a felső kép mikor készült?
gyanúsan jól tájékozott vagy kérlekA felső fotó ‘22 március 17-én a kora délelőtti órákban készült és Алексей Сиват a DNR önkéntese látható rajta Cовершенно глупо közelében. Következő kérdés?