Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy bírja ki a teherautó ezt?Emlékszünk még a Tu-141 Sztrizs kalandos utazására, amelyik Magyarországot is érintette. Itt a ZiL-135K indítja.
T-90M láncokkal "díszítve"
Itt meg egy T-80BVM
A Tu-22M3 repülőgép
és új 1.500km hatótávolságú robotrepülőgépe (CM), a H-50
Az egy álcázott ČKD csehszlovák szippantós.Hogy bírja ki a teherautó ezt?
A képen egy Tu–143 Rejsz (Ту-143 Рейс) indúl. A Tu-141 Sztrizs egy számmal nagyobb, nem konténeres. Az indító utánfutón van is némi védelem...Hogy bírja ki a teherautó ezt?
Ez már a kezdetektől divat náluk, valamelyik magyar újságírót is anno mentőautóval vitték a frontvonalhoz 2014ben (persze a munícióval együtt), a hülye meg be is mutatta.Az ukrán hadsereg „polgári evakuációs” járműveket használ katonák szállítására.
Ez a videó felzúdulást keltett az ukrán információs térben, de észre sem vették, hogy bizonyítékot tettek közzé arról, hogy ukránok civilek mögé bújtak.
1) Két ukrán önkéntes egy JELZÉTELEN transzporterrel utazik a frontra.
Valószínűleg megkerüli a katonák utánpótlását, de ez csak spekuláció.
2) Az autót megcsapta egy FPV drón, mivel nincs jelölve és ellátási útvonalon halad.
3) Egy második autó jön, hogy segítsen nekik, ezen az autón most a CIVILEK KIMENET felirat van.
Micsoda szembeállítás... Az ócska Bradley megsemmisül, miközben a Desert Cross-1000 tovább megy, még mindig él és hasznos.
Harcosunk értékelést készített az amerikai szemétről - egy Bradley gyalogsági harcjárműről, amelyet Orosz katonák kiiktattak a fronton
Ha jól emlékszem éppen a Bugyisanyi (Jászberényi) volt, de amikor ezért valaki a facebookon számonkérte sértődötten letiltotta...Ez már a kezdetektől divat náluk, valamelyik magyar újságírót is anno mentőautóval vitték a frontvonalhoz 2014ben (persze a munícióval együtt), a hülye meg be is mutatta.
A volt vezérkari főnök státusz egy bulvármédia jelenség.Ha jól emlékszem éppen a Bugyisanyi (Jászberényi) volt, de amikor ezért valaki a facebookon számonkérte sértődötten letiltotta...
Más.
Köhög a bolha megint... Ezek az északi szlávok csak nem bírnak magukkal, ki fogják provokálni a pofont... Aztán a "NATO tábornoka" ott fog égni a többiekkel... A 900 km-es hatótávolságú rakérták nincsenek pariban a Szarmatokkal, ugye ez világos? Az új orosz atomdoktrína éppen erre az esetre készült elrettentésképpen... Varsó is hamar le tud ám olvadni.Kemény üzenetet küldött a NATO tábornoka: ha az orosz katonák megindulnak, szétlövik Szentpétervárt
Azonnali válaszcsapásról beszélt.index.hu
Szerintem nem Jászberényi volt,hanem Földes Andás akinek van az ukrán náci alakulatoktól"megbízható újságíró" igazolványa ő dicsekedett vele ,és mutogatta egy videón UPA zászlóval díszített bandera furgonban.Nekem ez a kedvencem amikor szembesül a telefonból a BBc hírekből pár kilométerre Adgyevkától,hogy a város elesett .Ha jól emlékszem éppen a Bugyisanyi (Jászberényi) volt, de amikor ezért valaki a facebookon számonkérte sértődötten letiltotta...
Más.
Köhög a bolha megint... Ezek az északi szlávok csak nem bírnak magukkal, ki fogják provokálni a pofont... Aztán a "NATO tábornoka" ott fog égni a többiekkel... A 900 km-es hatótávolságú rakérták nincsenek pariban a Szarmatokkal, ugye ez világos? Az új orosz atomdoktrína éppen erre az esetre készült elrettentésképpen... Varsó is hamar le tud ám olvadni.Kemény üzenetet küldött a NATO tábornoka: ha az orosz katonák megindulnak, szétlövik Szentpétervárt
Azonnali válaszcsapásról beszélt.index.hu
Én is Jászberényire emlékszek, de hirtelen megtalálni nem tudtam a cikket, ezért sem írtam nevet. De Földes is kemény, nagy mesemondó. Érdekes, h a németeknél Claas Relotius a lebukása után eltűnt, mint szürke szamár a ködben, Földes meg ontja magából a kamut továbbra is. Igaz, nálunk a többség legyint, és nem veszi be.Szerintem nem Jászberényi volt,hanem Földes Andás akinek van az ukrán náci alakulatoktól"megbízható újságíró" igazolványa ő dicsekedett vele ,és mutogatta egy videón UPA zászlóval díszített bandera furgonban.Nekem ez a kedvencem amikor szembesül a telefonból a BBc hírekből pár kilométerre Adgyevkától,hogy a város elesett .