<blockquote rel="gacsat">
<blockquote rel="Pocok75">Itt egy videó a kamionokról. Én tanultam logisztikát, de ha így töltöttem meg volna kamionokat ahogy itt vannak akkor igen csak buktam volna a bizonyítványomat! Félig üres kamionok, valamelyikben még egy pótkocsi is benne van, miért kell ezért 300 kamion? vagy nem volt elég segély? Akkor sem értem miért kellett ennyire sokat várni ennyire kevés segéllyel.
https://www.youtube.com/watch?
feature=player_embedded&v=tH2y2LacJcA
Na, mit gondolsz? Úgy tervezték, ahogy az ukrik gyanították, aztán menet közben át kellett szervezni. 300 kamion, az olyan 6000 t cucc.
</blockquote>
Na ne hülyéskedjünk már, mi a kórságnak akartak volna dugiban vinni bármit egy segélyszállítmányban, mikor a több tíz kilométernyi nyitott határon keresztül akár még atomrakétákat is észrevétlenül vihettek volna át. A 300 kamion= 6000 t cucc se biztos, hogy stimmel, szerintem egy kamionra pl. kötszerből vagy gyógyszerből se lehet 20 t mennyiséget bezsúfolni, térfogatra nem fér be annyi alacsony fajsúlyú cucc.
</blockquote>
Hát, hogy minek, azt csak ők tudhatják, de a jelek erre mutatnak.
A 6000 t az tényleg a max tömeg, de cukorból, vagy ilyesmiből a kamiont csak úgy 1-1,5 m magasan lehet megrakni, mert kivan a 20t. Plafonig rakva a kötszer is meg lenne ennyi.
Ez inkább KAMAZ reklám lehet. Orosz mércével ott hatalmas fejlesztések folynak.