<blockquote rel="bartinieffektus"><blockquote rel="Python"><blockquote rel="bartinieffektus"><blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="borisz">
Caps, egy szóval sem mondta, hogy az jobb.
Tulajdonképpen lehet igazad. Én a "zsakmanyolt T-64 tankjai vannak az ukranok mar inkabb T-72-vel nyomulnak" szövegből a MÁR INKÁBB kifejezést értettem úgy, hogy alá-fölérendeltség színvonalban, de félreérthettem.
</blockquote>
Ugy ertettem, hogy a legtobb kilott tank t-72-es, amit par honapja nagy csinnadrattaval adott at poros Janko. Par napja, ugyanezekkel a tankokkal, meg ukran szemelyzet pozolt.Meg az ukran kek-sarga zaszlot is latni.
A T-64-es detto ukran...
Peldaul rogton ezt talaltam a Volk-ra (nem csak nekem tunt fel).
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BP-R4rWCrKw</blockquote>
A forrásnál írták, hogy Milicista veszteségek a képekre és a videóra is. De a videóban mondja is a fószer, hogy ezek orosz veszteségek..., vagy valami ilyesmi. Ezért írta boki is, hogy bizony nagyok a veszteségek...!</blockquote>
A videon, amit belinkeltem, latszik az ukran cimer ( a zsakmanyra lecsapo szarka) a legtobb jarmuvon. Aztan nezd meg a loszeres dobozokat a beasott allasokat. Biztos volt anyi idejuk a szakiknak?</blockquote>
Hozott anyagból dolgozom.
Ezért is írtam, ha minden igaz..., és töredelmesen bevallom nem minden videót nézek végig, teljes egészében.
A szakiknak is vannak veszteségeik. De nem vitatkozom egy szakértővel, távol álljon tőlem!
</blockquote>
Ne ertsel felre, en nem veled vitatkozok, hanem a hulye propagandaval, ami megakarja nekem mondani, hogy a zuhano szarka helyett medved latok.. Azert kezeljuk helyen a dolgokat. Ott virit majd mindegyik jarmuvon az ukran cimer, zaszlo, vagy a feher megkulombozteto csikozas. Nincs egy LNR ,DNR,Novorosszia zaszlo a roncsok kornyeken. Ez kb. az az eset, mikor Uraganokat mutogatnak a DNR haderejeben, aztan a tulbuzgo ukran naci gardasok meg feltoltik amint ugyan azokat az Uraganokat toltik fel . Persze vannak szakadar vesztesegek, de az elmult napokban 4 BMPT lattam es 2 tankot (abbol is az egyiket mar foltoztak) .