Valami nem áll nekem össze ezzel az egész Lenyo-PSZ akcióval kapcsolatban. A szektoros csapat vezetője állítólag komoly rendőrségi tapasztalattal rendelkezett. Plusz apuka és bátyuska az SZBU-nál dolgozott, tehát biztos volt valami lövése egy ilyen akció megszervezéséről. Ehhez képest begyalogolnak a csapdába, nem próbálják meg megszorongatni Lenyot (én ha több kettőnél simán "megkérem" hogy tartson velem, meg eleve semleges területre szervezem a találkát, nem sétálok be az oroszlán barlangjába). Nincs megtervezett visszavonulás. Az a minimum, hogy számítok a legrosszabbra és megtervezek két-három kivonási útvonalat. Az egérutakon rádióirányítású aknákat és fedezőegységeket telepítek és nem használok mobilt hanem urht. Ehhez képest ez az egész olyan volt mint egy pisztolypárbaj a vadnyugati ivóban. Mindenki lőtt mindenkire, totális káosz, irányvesztések, stb. A rendőrök hozzáállása is kérdéses: hol nem találják a menekülőket, hol tárgyalgatnak velük, hol tűzpárbajt vívnak velük teljesen random módon. No és a netre felkerült számtalan felvétel - az egész gyanúsan jól van dokumentálva. Ráadásul az elhagyott terepjárókhoz se a zsaruk érnek oda hanem "valaki" ( érdekes a nyelvhasználata, szerintem nem ukrán az anyanyelve, mert orosz szavakat is használ plusz egyszer hibásan ragoz).
Na így elsőre az akácmézes szilvapálinka ennyit juttatott az eszembe. Lehet, hogy nem kellett volna élnem vele?
Na így elsőre az akácmézes szilvapálinka ennyit juttatott az eszembe. Lehet, hogy nem kellett volna élnem vele?