[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 910
15 238
113
Biztos praktikus :

KUwHJSrAMoI.jpg
 

varga dima

Well-Known Member
2011. március 3.
2 173
2 919
113
Megjelent orosz boltokban új politikai naptár 2016-ra....ime néhány hónap...:::))) Az első képen tessék figyelni ki van jobbközép hátul...:::))))
7-1.jpg
7-3.jpg
7-4.jpg
7-10.jpg
7-5.jpg
 

meister

Active Member
2015. május 8.
798
31
28
Megjelent orosz boltokban új politikai naptár 2016-ra....ime néhány hónap...:::))) Az első képen tessék figyelni ki van jobbközép hátul...:::))))src="http://eer.ru/sites/default/files/field/article-images/20151004/7-5.jpg" />
ideje lenne eldonteni egyes "neonaciknak", higy az orosz fajvedelem mennyire tartozik a german mitologiaba :) es most ne jojjon senki a varegokkal meg a poroszokkal, mert virtualis endlosungot kuldok ra :)
 

csokibacsi

Member
2015. június 19.
201
0
16
Nézd Meister kolléga...én egyértelműen szimpatizálok a II vh-ús németekkel...Hitler megjósolta a mostani történéseket is...Van Totenkopf-os, Das Reich-es, stb pólóm. Lehet h most az echte orosz fanok leköpnek, de én azzal a Németországgal szimpatizáltam... Most az igazság érzetem nem engedi, hogy ne Donbassz mellé álljak. Végtelen szimpátiát érzek iránta, és nem a "műnáci" ukikkal...mert azok csak műnácik...közük nincs a Nemzetiszocializmushoz. Viszont ha választanom kell az amcsik meg a ruszkik közt, inkább nem az amcsikat, hanem a ruszkikat választom....Majdnem még egy nemzetet hozzá írtam de nem akarom hogy JUli feljelentsen Slomókáéknál:)
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://www.karpatinfo.net/cikk/belfold/ha-most-rendeznek-valasztasokat-ezek-partok-jutnanak-be-az-ukran-parlamentbe
"Ha most rendeznék a parlamenti választásokat, a Petro Porosenko Blokkja (BPP), a Haza (Batykivscsina), az Önsegítés (Szamopomics) és az Ellenzéki Blokk (OB) érné el az 5 százalékos küszöböt és jutna be a Legfelsőbb Tanácsba – jelentette az Ukrajinszka Pravda a Kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet (KMISZ) felmérésének eredményeit ismertetve.
A BPP-re a megkérdezettek 11,6 százaléka adná a szavazatát, míg a Hazára 11, az Önsegítésre 7,5, az OB-re 6,4 százalékuk.
A többi párt támogatottsága nem éri el a parlamentbe jutási küszöböt. Oleh Ljasko Radikális Pártjára a választók 4,3 százaléka adná a voksát, a Jobboldali Szektorra 3,8 százalék, a Polgári Álláspontra (Hromadszjka Pozicija, Anatolij Hricenko pártja) 2,3 százalék, a Szabadságra (Szvoboda) 1,9 százalék, a Baloldali Ellenzékre 1,5 százalék, az Egyszerű Emberek Pártjára és az UKROP pártra egyaránt 1,3 százalék szavazna..."

http://www.karpatinfo.net/cikk/belfold/timosenkot-hondurasba-kuldo-peticiot-mar-25-ezren-irtak-ala
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_76635

Egy, a sok jellemző Novorossiai kommentekből. Néhány részlet belőle..
Az író blogger, (meglehetősen dühös a kommentje) többek idézi egy Szlavjanszki lakos levelét, és leír egy Ukránok közötti jellemző párbeszédet. A lényege: Az Ukránok a legkevésbé sem gondolják komolyan az amnesztia ígéretüket.
A kommentelő leírása szerint az Ukránok továbbra is készülnek a háborúra, és arra hogy eltiporják Donbasszt. Beszerzik a téli ruhát, sátrakat,felszereléseket.. Most az Ukrán hadseregbe öntik a pénzt, az amerikai fegyvereket és felszerelést.
Az Ukránok arra készülnek hogy megölik a Donbassiakat, közben meg a DNR tankbiatlont rendez, választásokat szervez, diplomáciai találkozókat a hunta követeivel. A blogger emlékeztetni akarja az embereket. hogy arra, hogy a milíciák Strelkov idejében már Júliusban elkezdtek gyűjteni a téli katonai ruházatra, most viszont ennek a nyomát sem látja. A barátja által idézett Szlavjanszki két hóhér párbeszéde emlékeztető a naiv milicistáknak, akik azt hiszik hogy ha leteszik a fegyvert és megbánják "bűneiket, akkor megbocsátást kapnak, és amnesztiát. Pedig ha le is teszik a fegyvert, foglyok lesznek, nem kapnak amnesztiát, hanem az SBU pincéibe kerülnek majd.
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://rusvesna.su/news/1444080018
Pavlo Klimkin Ukrán külügyminiszter kijelentette, hogy a Minszki megállapodások végrehajtásának elhalasztása nem lenne jó senkinek. Ők (az Ukránok) Egyértelműen hátrányosnak tekintenék a megállapodások végrehajtásának meghosszabbítását. A Donbass szenvedését végtelenségig húzni nem lenne előnyös senkinek, ezért azt teljesíteni kell még az év végéig.



De sürgős nekik.
Igaz, gyakorlatilag csődben vannak, az Oroszok pedig kijelentették hogy nem adnak nekik hitelre gázt, csak előrefizetés után...
A Novorossiai területeken pedig DNR és LNR tisztviselői már megszervezték a hétköznapi életet is. Működnek az iskolák, a nyugdíjasok kapnak nyugdíjat (ezt állítólag az Oroszok fizetik), az emberek kezdenek hazatérni Oroszországból. Ha nem lövik őket állandóan, még dolgozni is tudnak. (bár ez "csak" a frontvonal mentén volt eddig is probléma) Kezdik helyrehozni az infrastruktúrát, gőzerővel folyik a helyreállítás... Állítólag van már minden az üzletekben, nincs hiány gyakorlatilag semmiben. Igaz, az Oroszországi árakhoz képest drágábbak pl a cipők, de áruhiány az nincs- ha meg tudják fizetni. Ugyanez viszont már Ukrajnában nem feltétlenül igaz...
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://rusvesna.su/news/1444068077
Donyeckben az este három vagy négy nagy robbanást lehetett hallani. A DNR légvédelme ismét lelőtt egy drónt. Ezt az információt megerősítették a helyi lakosok.
Mások viszont bombázást mondtak, és tüzérségi tüzet hallottak..

http://rusvesna.su/news/1444071635
Újabb Ukrán drónt lőtt le a DNR légvédelme - 3 nap alatt az ötödik.
bpla1_0.jpg


HVDCpaF-fuA.jpg
 

meister

Active Member
2015. május 8.
798
31
28
Nézd Meister kolléga...én egyértelműen szimpatizálok a II vh-ús németekkel...Hitler megjósolta a mostani történéseket is...Van Totenkopf-os, Das Reich-es, stb pólóm. Lehet h most az echte orosz fanok leköpnek, de én azzal a Németországgal szimpatizáltam... Most az igazság érzetem nem engedi, hogy ne Donbassz mellé álljak. Végtelen szimpátiát érzek iránta, és nem a "műnáci" ukikkal...mert azok csak műnácik...közük nincs a Nemzetiszocializmushoz. Viszont ha választanom kell az amcsik meg a ruszkik közt, inkább nem az amcsikat, hanem a ruszkikat választom....Majdnem még egy nemzetet hozzá írtam de nem akarom hogy JUli feljelentsen Slomókáéknál:)
ha nincs a szobafestő-mázoló sok hibás döntése, akkor valószínűleg nem ilyen világot élnénk, kevesebb orosz szaladgálna pl. szabadon. Egy szerencséje volt untermenscheknek, hogy adolf belepofázott a katonai műveletekbe.
de ugye nem elképzelt a valóság, ezért csak egy dologra hívnám fel a figyelmedet: azok, akik ott harcolnak az önrendelkezésért, leköpik a mentalitásunkat, mivel magukat a nagy honvédőkhöz hasonlítják, akiknek minden nemetckij nácifasisztasovén volt. az utolsó plakátképen nemhiába nem banderista egyenruhában mutogatják az ukropokat, hanem echte ss.panzerbrigade mundérben bújkálnak. És nem kell két kevert népség közt választanod, senki sem kéri ezt tőled. válaszd az árja fajt. :)
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Mihajlo a tankace örül neki, hogy hátrébb gurulnak a tankokkal :)
gNiVI7CGJCr5ik_m.jpg

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=epKXaj43EUw
 

tomsinner

Well-Known Member
2015. június 13.
1 468
1 872
113
Nézd Meister kolléga...én egyértelműen szimpatizálok a II vh-ús németekkel...Hitler megjósolta a mostani történéseket is...Van Totenkopf-os, Das Reich-es, stb pólóm. Lehet h most az echte orosz fanok leköpnek, de én azzal a Németországgal szimpatizáltam... Most az igazság érzetem nem engedi, hogy ne Donbassz mellé álljak. Végtelen szimpátiát érzek iránta, és nem a "műnáci" ukikkal...mert azok csak műnácik...közük nincs a Nemzetiszocializmushoz. Viszont ha választanom kell az amcsik meg a ruszkik közt, inkább nem az amcsikat, hanem a ruszkikat választom....Majdnem még egy nemzetet hozzá írtam de nem akarom hogy JUli feljelentsen Slomókáéknál:)

Komingáutolni csak a b*zik szoktak, ahogy nézem a Zindexet meg a többit, úgyhogy én maradok a bevallásnál: ha II. vh-ról beszélünk, én is egyértelműen Tengely-hívő vagyok, akad is több relikviám, meg ha a kedvem úgy tartja az öltözködésemen is bőven meglátszik. De a II. vh már 70 éve véget ért, csak szólok, és azóta rengeteg dolog megváltozott. Akkoriban a III. Birodalom volt a fehér és keresztény Európa legnagyobb védőbástyája, és itt k*vára nem számít az, hogyan álltak vagy nem az egyházhoz, meg bevittek a dolgokba ősi német kulturális elemeket. Most ugyanezt a szerepet Oroszország játssza, egymagában, és kötelességemnek érzem támogatni őket. Aktuálisan a neonnácziak egyáltalán nem érdekelnek. Én a saját fajomat helyezem előre, ők meg a németet, ezért is minden szkinder "pogány" sőt masszív keresztényellenes. A filogermanizmusukkal semmivel sem különbek, mint a liberális filoszemiták. Ezeket jó lenne megérteni, nincs itt semmi ellentmondás, maximum 6-bites gondolkodás, amivel nem lehet ilyen dolgokat feldolgozni. Aztán ha ez sikerülne, akkor meg is értenék itt egyesek, hogyan létezhet szakiéknál Viking zászlóalj, meg hogyan lehet ott annyi nackó. Pont azért, mert tudják, politikailag rossz oldalon álltak a II. világháborúban, és most ők védik a kultúrát, mint anno a németek.
 

tomsinner

Well-Known Member
2015. június 13.
1 468
1 872
113
<blockquote rel="csokibacsi">Nézd Meister kolléga...én egyértelműen szimpatizálok a II vh-ús németekkel...Hitler megjósolta a mostani történéseket is...Van Totenkopf-os, Das Reich-es, stb pólóm. Lehet h most az echte orosz fanok leköpnek, de én azzal a Németországgal szimpatizáltam... Most az igazság érzetem nem engedi, hogy ne Donbassz mellé álljak. Végtelen szimpátiát érzek iránta, és nem a "műnáci" ukikkal...mert azok csak műnácik...közük nincs a Nemzetiszocializmushoz. Viszont ha választanom kell az amcsik meg a ruszkik közt, inkább nem az amcsikat, hanem a ruszkikat választom....Majdnem még egy nemzetet hozzá írtam de nem akarom hogy JUli feljelentsen Slomókáéknál:)
ha nincs a szobafestő-mázoló sok hibás döntése, akkor valószínűleg nem ilyen világot élnénk, kevesebb orosz szaladgálna pl. szabadon. Egy szerencséje volt untermenscheknek, hogy adolf belepofázott a katonai műveletekbe.
de ugye nem elképzelt a valóság, ezért csak egy dologra hívnám fel a figyelmedet: azok, akik ott harcolnak az önrendelkezésért, leköpik a mentalitásunkat, mivel magukat a nagy honvédőkhöz hasonlítják, akiknek minden nemetckij nácifasisztasovén volt. az utolsó plakátképen nemhiába nem banderista egyenruhában mutogatják az ukropokat, hanem echte ss.panzerbrigade mundérben bújkálnak. És nem kell két kevert népség közt választanod, senki sem kéri ezt tőled. válaszd az árja fajt. :)

</blockquote>

Ruszkiéknál is vannak, akik máshogy gondolkodnak. A II. világháborús szerepvállalásuk az orosz folklór része, így könnyebben eladható minden. Meg kell szokni. Nem tudom, neked feltűnt e, de a migráns-invázió miatt sokan úgy gondolnak rájuk mint pogányra/törökre. Mert ez meg a mi folklórunk része. És itt is lenne ellentmondás, mert a törököknek jócskán benne van a keze abban, hogy Szíria olyan sz*r hely lett, mint amilyen az most.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
A nackókra ebben a háborúban ugyanaz a sors vár mint a 2. világháborúban. Ha lehűlt a helyzet Ukrajna kezelésbe fogja venni a saját neonackóit és ezek a nacikák azt sem fogják zsebre tenni amit Oroszországtól kapnak majd ha már nem lesz szükségük a szolgálataikra.
 

kokusz

Member
2015. augusztus 23.
458
0
16
Hát úraim nem birom ki , hogy ne szóljak hozzá a témához ! Én úgy gondolom hogy vannak jó Zsidók , és rossz Zsidók a világon , de ezt akkár melyik fajra el lehet mondani igaz a rossz Zsidók hatalmas sz@rt tudnak kavarni !!! Nem vagyok náci de a vehrmachtot , meg a német fegyver mérnőköket tartom a 2. V.H. legjóbbjainak ! Aki ismeri az igazságót az tudja hogy a Német Zsidók az 1. V.H.-ban elárulták a Németeket ezért utálta Hitler annyira őket , és ezért volt ott az üldöztetésük.Viszont Hitler 1928-ban találkozott Amerikai bankár Zsidókkal (Warburgokkal akik a wall streeti Zsidokat képviselték ) és volt képe elfogadni tőlük 100 000 000 márkát , hogy felemeljék a náci pártot , később a fegyverkezésre ! Ne vegye be senki hogy a Német gazdaság erős és maguktól épitettek egy ilyen hatalmas hadsereget , gondoljatok az 1. V:H. jóvátételre elvitte az ősszes pénzt , meg a 1929-es gazdasági válságra , ilyen csapások után nem tudtak volna felépiteni egy ekkora hadsereget amelyik szarrá vert több országot a háború elején !!! Mint tudjátok Henry Ford kapott Hitlertől náci kitüntetéseket ezt azért kapta mert a Ford leányválallata volt az Opel és rengeteg teherautót csinált a náciknak , amik nélkűl igen nehéz megvivni egy hábórut mint tudjuk !!! Hitler mellett annyi szól hogy a Franciák és a Belgák ellóptak szinte mindent ( pl: szenet nem tudtak fűteni a németek ) meg hatalmas jóvátételt kellett fizetniük ami tönkre tette az országot , tehát megértem hogy fellázadt a Nyugat ellen. Viszont Hitler hagyatékát már nem szeretem ez pedig a fajgyülőlet.Szerintem a holokauszt megtörtént , de a számokkal vitatkoznék nem hiszem hogy több millió Zsidót kiirtottak volna !!! Ez a hábórú nem történt volna meg ha a New Yorki- Londoni zsidók nem finanszirozták volna mind a két oldalt (pl:Rothschild , Rockefeller , Warburgok és a többi . . . ) !!!!!!!!!!!!! Nagyon sajnálom a jó Zsidókat mert nagyon sok minden rajtuk csattan !!!