Amikor több a fotós, mint a tűntető... Kiment a 4 kancsó, az ország fele szarik rájuk, a másik fele meg azon agyal, hogy mikor bevezetik a saria törvényeket akkor ezeket kivégzik.
A beszarásjelző kigyulladt,még mindig röhögök.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amikor több a fotós, mint a tűntető... Kiment a 4 kancsó, az ország fele szarik rájuk, a másik fele meg azon agyal, hogy mikor bevezetik a saria törvényeket akkor ezeket kivégzik.
Igen, en is hallottam rola. Allitolag meg tovabb is ment es kozolte Putyinnal, hogy amint osszecsapnak es a franciak nekialljak osi szokasuk szerint lengetni a feher zaszlot, akkor megvetesuk jelekent meg csunya dolgokat is fognak gondolni!!Macron kőkeményen bánt Putyinnal a párizsi találkozón. Kerek-perec megmondta neki, hogy Ukrajna ügyében "semmilyen engedményre nem hajlandó"
Igen -francia szempontbol ertheto hogy attol a kb. 2 tucat orosz onkentestol megijedt es lerohanast vizional.Az ukrajnai konfliktusról még a találkozó előtt kijelentette, hogy "Oroszország lerohanta Ukrajnát"
Olyan aranyos amikor egy libsi ir hisztizesrolNem én kavarodtam bele. Világos és egyértelmű volt, hogy bedobtál egy két éves hírt úgy mintha az mai lenne. Amikor meg lebuksz akkor hisztizel és még neked áll feljebb.
Igen, en is hallottam mar olyan kutyakekszrol ami megette a kutyat...Nem is értem mi ez a nagy kapálózás egy sima gioo-féle kamuhír miatt. Illetve sejtem. Ez bizonyára csak cirkusz, egy műbalhé azért hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy Macron feltörölte a padlót Putyinnal Párizsban![]()
Cannes-ban álló ovációval üdvözölték az Oroszország Ukrajna elleni háborújáról szóló filmet.
Majd pont egy anyakomplexusos, homoszexuális, a valaha mért leg alacsonyabb támogatottsági indexel elnöklő francia,aki késélen táncol,hogy egyáltalán kormányt tudjon alakítani fog keménykedni két alfa hímmel. Liberóék álmodoznak.....Macron feltörölte a padlót Putyinnal Párizsban.
??????????????
A fehér sisakos wahabiták is kaptak egy oscart, szóval ezt most hogy értékeljem? Egyébként biztos jó film,gondolom a sok tüzérséggel meg bombákkal szétszaggatott civil is bemutatásra került, meg a felgyújtott rendőrök, meg Odesszaiak.Cannes-ban álló ovációval üdvözölték az Oroszország Ukrajna elleni háborújáról szóló filmet.
Na de a kerítés az nem európai érték! Hát hogy engedhetik ezt meg? Mit szólnak ehhez a fejlett nyugaton?Készül a NagyFal csak az a kérdés az oroszokat kint (elnézve ez elég komolytalan) vagy az ukránokat bent akarják vele tartani.
![]()
Hűha, most aztán mi lesz?Macron kőkeményen bánt Putyinnal a párizsi találkozón. Kerek-perec megmondta neki, hogy Ukrajna ügyében "semmilyen engedményre nem hajlandó". Az ukrajnai konfliktusról még a találkozó előtt kijelentette, hogy "Oroszország lerohanta Ukrajnát". Azt is elmagyarázta Putyinnak, hogy "saját magát zárta ki a G8-ak közül" és hogy "a szankcióknak addig nem lesz vége amíg be nem tartja a vállalásait".
http://www.politico.eu/article/macron-putin-russia-and-the-tsar-at-versailles/
Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy Macron úgy megszorította Trump kezét, hogy az belereszketett, sőt még azt is elmondta utána, hogy ez volt az igazság pillanata amikor megmutatta neki, hogy ő nem hátrál semmiben. Ma meg Putyint dominálta le úgy, hogy a fal adta a másikat.
Úgy tűnik Macron mégsem az a szende legény akinek hitték. Új seriff jött a városba.
Nem 35 évet késik 2 tank?Nem bontotta fel végul, megvárják az osszes tank(35) leszállítását ami két évet késik. De tobbet nem rendeltek. Inkább a kínaiaktól vesznek.
Nem is értem mi ez a nagy kapálózás egy sima gioo-féle kamuhír miatt. Illetve sejtem. Ez bizonyára csak cirkusz, egy műbalhé azért hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy Macron feltörölte a padlót Putyinnal Párizsban![]()
Mar reg lefekudt. Tobbek kozt Rothchildeknak.Egyre jobban tetszik nekem ez a Macron. Szenvedéllyel csinálja amit csinál, nem fekszik le minden jött ment diktatúrának. De Gaulle méltó utódja.
Semmi köze De Gaulle-hoz, aki nagy valószínűséggel még ki is rúgná Macront Fro-ból, páros lábbal.Egyre jobban tetszik nekem ez a Macron. Szenvedéllyel csinálja amit csinál, nem fekszik le minden jött ment diktatúrának. De Gaulle méltó utódja.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..