Ezek szerint az összes dolog, amire úgy hivatkozik a jelentés, hogy "állítólag", azt szerinted az ENSZ kimondta?
Most már akkor újbeszélül lehet csak értekezni? "rugózol" "próbálsz belemagyarázni" "ráizgulnod" "hiszti"
Lehetne normális hangnemben? Engedtessék már meg, hogy reagáljak egy beírásodra, és a viszontválaszra is jogot formálok, ez nem hiszti.
Álláspontot illetően van olyan hogy konszenzus. Mivel ebben a témában nincs konszenzus, nem lehet olyasmit állítani, hogy az ENSZ kimondta ezt meg azt.
Ne hivatkozz az ENSZ-re akkor, hiszen a jelentésben számos olyan dolog van ami az oroszok véleménye és az ukránokra nézve dehonesztáló.
Szerintem azzal tudnánk a megbékélést erősíteni, ha közelítenénk az álláspontokat és nem pedig makacsul elutasítanánk a másik verzióját.
Szóval egyezzünk már meg végre, hogy az ENSZ jelentés nem azt mondta ki, hogy orosz regulárisok harcoltak ukrajnában, hanem azt mondta ki, hogy az ukrán bizottságnak ez a véleménye. Azaz ferdítés úgy lehivatkozni, hogy az ENSZ kimondta.
Hol próbáltam belemagyarázni. hogy a tagoktól függetlenül működik az ENSZ? Sehol. Ezt Te találod ki.
Én nem alternatív verziók mellé akarok állni, hanem esetleg azok segjtségével megfejteni az igazságot. de ez nem megy úgy, ha a másik verzióját totál elutasítod.
Most már akkor újbeszélül lehet csak értekezni? "rugózol" "próbálsz belemagyarázni" "ráizgulnod" "hiszti"
Lehetne normális hangnemben? Engedtessék már meg, hogy reagáljak egy beírásodra, és a viszontválaszra is jogot formálok, ez nem hiszti.
Álláspontot illetően van olyan hogy konszenzus. Mivel ebben a témában nincs konszenzus, nem lehet olyasmit állítani, hogy az ENSZ kimondta ezt meg azt.
Ne hivatkozz az ENSZ-re akkor, hiszen a jelentésben számos olyan dolog van ami az oroszok véleménye és az ukránokra nézve dehonesztáló.
Szerintem azzal tudnánk a megbékélést erősíteni, ha közelítenénk az álláspontokat és nem pedig makacsul elutasítanánk a másik verzióját.
Szóval egyezzünk már meg végre, hogy az ENSZ jelentés nem azt mondta ki, hogy orosz regulárisok harcoltak ukrajnában, hanem azt mondta ki, hogy az ukrán bizottságnak ez a véleménye. Azaz ferdítés úgy lehivatkozni, hogy az ENSZ kimondta.
Hol próbáltam belemagyarázni. hogy a tagoktól függetlenül működik az ENSZ? Sehol. Ezt Te találod ki.
Én nem alternatív verziók mellé akarok állni, hanem esetleg azok segjtségével megfejteni az igazságot. de ez nem megy úgy, ha a másik verzióját totál elutasítod.
Csak te rugózol olyasmin amit senki sem mondott és aminek nincs is értelme. Nincs olyan, hogy ENSZ álláspont, az ENSZ nem egy nemzetektől független szervezet, az ENSZ álláspontja az a tagok álláspontja, amikor a tagoknak más az álláspontja akkor ez megjelenik az ENSZ nyilatkozatában is. Ha teljes egyetértés lett volna az sem az ENSZ álláspontja lett volna hanem a tagoké.
Ettől függetlenül az ENSZ jelentés kimondta, hogy Oroszország regulárisai harcoltak Ukrajnában. Az ENSZ jellegéből fakad, hogy Oroszország is beletehette a jelentésbe, hogy szerinte nem is, de azt nem tudta megakadályozni, hogy a jelentés részletesen bemutassa az orosz regulárisok bevetését. Benne van a jelentésben, ki van mondva, ennyit tudott tenni az ENSZ és bele kellett tenni az orosz alternatív verziót is, mert nincs egy külön ENSZ ami a tagok felett bármiről is dönthet, csak a tagok dönthetnek. Nincs olyan a tagoktól függetlenül létező ENSZ amit te próbálsz belemagyarázni, de én csak azt mondtam, hogy az ENSZ jelentés kimondta amit és ezt továbbra is tartom.
Ez olyan mint amikor az EP vagy az ET elnökét szidják valamiért, mintha ők lennének felelősek egy döntésért, mert nem értik az EU működését és azt hiszik ezek az emberek döntenek dolgokban, pedig ők sem döntenek semmiről, ők is csak a tagok álláspontját tolmácsolják.
Nem értem miért kellett erre így ráizgulnod. Én is tudom, hogy bevetették az orosz regulárisokat, te is tudod, itt mindenki tudja, az ENSZ tagjai is tudják, Oroszország is tudja, ők tudják a legjobban. Mégis beindul a vernyákolás amikor ezt valaki kimondja. Most épp egy ENSZ jelentés mondta ki, és beindult.
Nem kell a hiszti, csak az igazat mondták ki. Akinek fáj az igazság annak meg ott van Moszkva alternatív verziója.