Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
20 122
38 591
113
" KNDS NV, az amszterdami székhelyű katonai szárazföldi rendszerek egyik vezető európai gyártója, már nem tárgyal a Leonardo SpA-val az olasz céggel való lehetséges partnerségről.
A tárgyalásokat mindkét vállalat 2023 decemberében jelentette be, és két célt követtek: Stratégiailag a cél az volt, hogy potenciálisan partnerséget alakítsanak ki a Leonardo védelmi részlege és a KNDS között. Működési szempontból ennek a KNDS Leopard 2 A8 harckocsi közös továbbfejlesztése és gyártása volt az olasz védelmi minisztérium beszerzési programja, valamint a gyalogsági harcjármű olasz beszerzési programjában való partnerség."

Tehát a KNDS kiesett az AICS-ból ezzel nagyságrendekkel megnövelve a lynx esélyeit
Pappi, riadó van!
Egy kamionnyi nokiás dobozzal irány Róma! :hadonaszos:
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 699
15 211
113

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
1 949
7 724
113
PM KNDS: Lezárják a Leonardo-val folytatott tárgyalásokat a stratégiai partnerségről és a #Leopard -2 A8-as közös gyártásáról az olasz fegyveres erők számára. "A felek nem tudtak megegyezni a konfigurációban" - mondta Frank Haun, a KNDS vezérigazgatója.
TH8VmQR.png
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 309
37 284
113
Nehéz összefoglalni, mert sok mindenről beszél és minden mindennel is összefügg, de érdekes dolgokat mondott... pl az éghajlatváltozás hatása a hadseregre, a megjelenő új fajok milyen új betegségeket hoznak a katonákra már a hazai bázisaikon, hogy emiatt pl. teljesen légkondícionálni kell a pl. laktanyákat is, a demográfiai problémák miatti létszámhiányra megoldás lehet az automatizáslás és a robotizáció, de milyen lesz a megfelelő ember-robot arány a seregben, a növekvő szenzorsűrűség hatása a hadszintéren stb. stb.
Milyen típusú kristálygömböt használnak?
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 614
25 093
113

Tankok világa, online és offline​



Nem tudom hogy ezt ide vagy a humor topicba. :D
Mehet a humorba is, Dani sokszám (aki tudja az tudja) és a többiek elcsalták még ezt a wotos hülyéskedést is...