Szinte a vicc kategoria. Willyst Jeep-et nem ismerte fel, szinte alap.pedig ezek tök könnyűek voltak!![]()
Se a B-52 nem ismerték fel.Előnyére szólva, a Gripent egyből mondta.

Szinte a vicc kategoria. Willyst Jeep-et nem ismerte fel, szinte alap.pedig ezek tök könnyűek voltak!![]()
Se a B-52 nem ismerték fel.
Ah végre megjöttek a honvédség villámai , ezek is éves késésbe vannak , pedig maróth még 18-ba lekötötte rájuk a szerződést

őőőhm, már lassan 1 éve itt vannakAh végre megjöttek a honvédség villámai , ezek is éves késésbe vannak , pedig maróth még 18-ba lekötötte rájuk a szerződést![]()
Tiszta az ég , nem tudom miről beszélszőőőhm, már lassan 1 éve itt vannak
![]()
Szolnokon az első két H225M helikopter - Honvédelem
Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár szolnoki repülőterére megérkezett az első két Airbus H225M típusú helikopter július 17-én, hétfőn. A Magyar Honvédség a haderőfejlesztés keretén belül összesen tizenhat darab „kétszázhuszonötös” szállítógépet rendelt.honvedelem.hu
Hol? Nem találom.Tóvàm...![]()
Szerintem a Biztpol Romániában...Hol? Nem találom.
Végignéztem, ott sincs. Valamelyik Telegramos hozzászólásodban volt?Szerintem a Biztpol Romániában...
Szerintem igen....de ne vedd komolyan...Végignéztem, ott sincs. Valamelyik Telegramos hozzászólásodban volt?
Itt ki a miniszter? Bobo?a Magyar Katonai Repülési Minisztérium

Biztos nagyon hasznos lenne nekik a Bf-109 vagy Pz.Kpfw III-as gyártásnak felpörgetése...Csak le kell porolni az irattárból a Goering programm, vagy az 1936-os 4-éves terv iratait.![]()

Magas labda volt!Biztos nagyon hasznos lenne nekik a Bf-109 vagy Pz.Kpfw III-as gyártásnak felpörgetése...![]()

Persze, felül a fájjintos huszárgúnyájaban a repülő lovára, oszt onnan vezényeli a misztériumot.Itt ki a miniszter? Bobo?![]()
Állítólag öltönyben és pilótasapkában ("ködvágóban") szeret mászkálni a minisztériumban...Persze, felül a fájjintos huszárgúnyájaban a repülő lovára, oszt onnan vezényeli a misztériumot.

Ő habarcsozni szokott szerintem.
Nem, az inkább én vagyok. Ő mostanában a tartáj-t preferálja.Ő habarcsozni szokott szerintem.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..