Miért? BTR-70-re cseréljük?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért? BTR-70-re cseréljük?
Ez nem környezetbarát - erre nem szavaznának a népek. Van ennél jobb!
nem is kell átnevezni, ez a btr 152 , 70-nel jobb mint a btr 82, SŐT 72-vel jobb mint a btr80-asainkElnevezzük 2152-nek és akkor milyen soakt léptünk előre.
new designated name: "btr unlimited"Ez nem környezetbarát - erre nem szavaznának a népek. Van ennél jobb!
Tudod, hogy a kérődzőfing környezetünk legnagyobb ellensége, olyan mint a szélsőjobboldali fenyegetés! Te ökorasszista!Ez nem környezetbarát - erre nem szavaznának a népek. Van ennél jobb!
Vagy csak össze akarnak mindenkit zavarni, aki adatokat gyűjt különböző fórumokról"Ezzel tizenháromra bővült a magyar igények szerint fejlesztett harckocsik száma a vitéz Tarczay Ervin 11. Harckocsizászlóaljnál."
Ezek szerint lemaradásban vagyunk?
Vagy visszajön a "PSZH" - Páncélozott Szállító Hajdúkocsinew designated name: "btr unlimited"
Sírtam mikor néztem, JesszusEgy haditechnikai fórumon ennek talán ez lehet a megfelelő topik... ugyanakkor azt is jól mutatja hogy egy átlagos embert mennyire érdekel a haditechnika, mennyit tud róla.
The Floor : Csabi és Roland sem sejtették, hogy a „Harci járművek” párbajukon sokkal konkrétabban kell majd megnevezniük a képen látható járműveket...
pedig ezek tök könnyűek voltak!Egy haditechnikai fórumon ennek talán ez lehet a megfelelő topik... ugyanakkor azt is jól mutatja hogy egy átlagos embert mennyire érdekel a haditechnika, mennyit tud róla.
The Floor : Csabi és Roland sem sejtették, hogy a „Harci járművek” párbajukon sokkal konkrétabban kell majd megnevezniük a képen látható járműveket...
Szinte a vicc kategoria. Willyst Jeep-et nem ismerte fel, szinte alap. Se a B-52 nem ismerték fel.pedig ezek tök könnyűek voltak!
Ah végre megjöttek a honvédség villámai , ezek is éves késésbe vannak , pedig maróth még 18-ba lekötötte rájuk a szerződést
őőőhm, már lassan 1 éve itt vannakAh végre megjöttek a honvédség villámai , ezek is éves késésbe vannak , pedig maróth még 18-ba lekötötte rájuk a szerződést
Tiszta az ég , nem tudom miről beszélszőőőhm, már lassan 1 éve itt vannak
Szolnokon az első két H225M helikopter - Honvédelem
Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár szolnoki repülőterére megérkezett az első két Airbus H225M típusú helikopter július 17-én, hétfőn. A Magyar Honvédség a haderőfejlesztés keretén belül összesen tizenhat darab „kétszázhuszonötös” szállítógépet rendelt.honvedelem.hu
Hol? Nem találom.Tóvàm...
Szerintem a Biztpol Romániában...Hol? Nem találom.
Végignéztem, ott sincs. Valamelyik Telegramos hozzászólásodban volt?Szerintem a Biztpol Romániában...
Szerintem igen....de ne vedd komolyan...Végignéztem, ott sincs. Valamelyik Telegramos hozzászólásodban volt?