Tök jó, csak mi köze a lynx-hez ?Úr isten a vadonat új mistral rakéták már a bálnában vannak...![]()
Éjszaka a Bálnában
A Magyar Honvédség múltjával, jelenével és jövőjével ismerkedhettek a Bálna Honvédelmi Központba látogatók június 24-én, a Múzeumok Éjszakáján.honvedelem.hu
Na erre a villámgyors beszerzésre varjon gombot a rheinmetall...

Afrikában éheznek, neked meg ez a legnagyobb bajod...Tök jó, csak mi köze a lynx-hez ?![]()

Ezek a 22-sek szeretnek alámerülni a saját munkaterületükön.

látszik hogy fogalmatlanok vagytok! itt van a két kiváló újságírói segédlet a harcjárművek kategorizálására:
A Kraz kimaradt.OFF:
látszik hogy fogalmatlanok vagytok! itt van a két kiváló újságírói segédlet a harcjárművek kategorizálására:
![]()
![]()

Miért, vannak hegyeink?Elég baj az ha nincs aknánk hegyekben...

Mik azok a hegyek?Miért, vannak hegyeink?![]()
![]()

Én nem tudom, én alföldi vagyokMik azok a hegyek?![]()

Éppen arról van szó, hogy aknákból építünk, nem?Én nem tudom, én alföldi vagyok![]()
Normandiában az amcsik használtak kisebb számban terepruhát, de gyorsan felhagytak vele, mert sok volt a baráti tűz.
A hogy Band of Brothers sorozatban is van: jelszavakat kiabáltak, aki nem jót válaszolt azt lelőtték. A hol németül dumáltak ott egyértelmű volt hogy ellenség van ott.
Ukrajnában az is baj, hogy nyelv is szinte ugyanaz: sok ukránnak orosz az anyanyelve.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..