Hol? Nem találom.Tóvàm...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol? Nem találom.Tóvàm...
Szerintem a Biztpol Romániában...Hol? Nem találom.
Végignéztem, ott sincs. Valamelyik Telegramos hozzászólásodban volt?Szerintem a Biztpol Romániában...
Szerintem igen....de ne vedd komolyan...Végignéztem, ott sincs. Valamelyik Telegramos hozzászólásodban volt?
Itt ki a miniszter? Bobo?a Magyar Katonai Repülési Minisztérium
Biztos nagyon hasznos lenne nekik a Bf-109 vagy Pz.Kpfw III-as gyártásnak felpörgetése...Csak le kell porolni az irattárból a Goering programm, vagy az 1936-os 4-éves terv iratait.
Magas labda volt!Biztos nagyon hasznos lenne nekik a Bf-109 vagy Pz.Kpfw III-as gyártásnak felpörgetése...
Persze, felül a fájjintos huszárgúnyájaban a repülő lovára, oszt onnan vezényeli a misztériumot.Itt ki a miniszter? Bobo?
Állítólag öltönyben és pilótasapkában ("ködvágóban") szeret mászkálni a minisztériumban...Persze, felül a fájjintos huszárgúnyájaban a repülő lovára, oszt onnan vezényeli a misztériumot.
Ő habarcsozni szokott szerintem.
Nem, az inkább én vagyok. Ő mostanában a tartáj-t preferálja.Ő habarcsozni szokott szerintem.
A német-francia alkotmányos költség.Mi kerül ennyibe néhány összehegesztett vascsőben???
Pappi, riadó van!" KNDS NV, az amszterdami székhelyű katonai szárazföldi rendszerek egyik vezető európai gyártója, már nem tárgyal a Leonardo SpA-val az olasz céggel való lehetséges partnerségről.
A tárgyalásokat mindkét vállalat 2023 decemberében jelentette be, és két célt követtek: Stratégiailag a cél az volt, hogy potenciálisan partnerséget alakítsanak ki a Leonardo védelmi részlege és a KNDS között. Működési szempontból ennek a KNDS Leopard 2 A8 harckocsi közös továbbfejlesztése és gyártása volt az olasz védelmi minisztérium beszerzési programja, valamint a gyalogsági harcjármű olasz beszerzési programjában való partnerség."
Tehát a KNDS kiesett az AICS-ból ezzel nagyságrendekkel megnövelve a lynx esélyeit
Gripen 2 p-vel írva a műsorban.Egy haditechnikai fórumon ennek talán ez lehet a megfelelő topik... ugyanakkor azt is jól mutatja hogy egy átlagos embert mennyire érdekel a haditechnika, mennyit tud róla.
The Floor : Csabi és Roland sem sejtették, hogy a „Harci járművek” párbajukon sokkal konkrétabban kell majd megnevezniük a képen látható járműveket...
PM KNDS: Lezárják a Leonardo-val folytatott tárgyalásokat a stratégiai partnerségről és a #Leopard -2 A8-as közös gyártásáról az olasz fegyveres erők számára. "A felek nem tudtak megegyezni a konfigurációban" - mondta Frank Haun, a KNDS vezérigazgatója.
Hajuk is milyen már... Fotel-Komment szekció 1. (bemelegítő) rész...
1,4 M megtekintés · 8,8 E reakció | Hajuk is milyen már... Fotel-Komment szekció 1. (bemelegítő) rész. | By MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság | Facebook
Hajuk is milyen már... Fotel-Komment szekció 1. (bemelegítő) rész.www.facebook.com