Polkorrektebb így írni. Én sem fogom kiadni mit, honnan, kitől hallok/tudok.Állítólag sokminden van
Szóval minden csak állítólag van, minden csak pletyka.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Polkorrektebb így írni. Én sem fogom kiadni mit, honnan, kitől hallok/tudok.Állítólag sokminden van
Mindenki csak pletykál olyan ez a fórum, mint egy falu...Polkorrektebb így írni. Én sem fogom kiadni mit, honnan, kitől hallok/tudok.
Szóval minden csak állítólag van, minden csak pletyka.
Én gidran tenyésztést képzelnek el hm keretein belül a Huszár ezrednekHa ő nem lenne ott ahol most a honvédség rheinmetall feliratú lovon járna....
Hasonló. Faluhelyen a Marika nénik elég megbízható hírforrások.Mindenki csak pletykál olyan ez a fórum, mint egy falu...
Ne adj nekik ötletet, mert megcsináljákÉn gidran tenyésztést képzelnek el hm keretein belül a Huszár ezrednek
Ohhh ez az ötlet nem tőlem jöttNe adj nekik ötletet, mert megcsinálják
Akkor viszont lesz az MH-nál Kornet-E, Lancet, továbbá Iskander mélységi csapásmérésre, tán még Typhoon-VDV 4x4-esek is, jüan-alapú hitelre. A Pantherről meg átnyergelünk a T-14-es fejlesztésére, az nagy lökést ad majd a sztorinak biztosan.Rossz nyelvek szerint a főnöke sem elégedett, csak nagyon nem szeret menet közben váltani.
A humán részen csak rontott MH-n, új technikát alig vett! Lehet mondani hogy "nincs pénz", de a miniszter dolga, hogy kilobbizza hogy legyen! Ő ezt sem tudja elérni egyelőre...
Ha idén sem szerződünk semmit, akkor 2026-ban már valszeg a GDP 2%-os költés sem lesz meg és akkor Trumpli behívja ide az oroszokat!
Miert pont a hm működne egy olyan országban transzparensen, ahol kb semmi sem működik transzparensen?Hasonló. Faluhelyen a Marika nénik elég megbízható hírforrások.
Lehetne ezt úgy is, hogy viszonylag transzparensen működik a honvédség és a minisztérium, kommunikálnak a lakossággal.
De ezt nem akarják. Így részükről megy az egy bites sikerpropaganda meg az üres lózungok, mi meg itt pletykálunk, aztán mindenki rakja össze magának hol is lehet az igazság.
Megjegyzem, ha egy rendszernek minél inkább igyekeznek eltitkolni a hibáit, akkor a tagjai annál inkább hajlamosak kifelé beszélni, pláne ha nem kapnak megbecsülést.
Szomorút, mert L-39-re meg lovakra van pénz.Nem tudom eldönteni, hogy nevető vagy szomorú fejet rakjak.
Reptérre is.Szomorút, mert L-39-re meg lovakra van pénz.
Ha ő nem lenne ott ahol most a honvédség rheinmetall feliratú lovon járna....
Lázár rsjta van! Mezőhegyesen tenyésztik!Ilyen, de még innoválják.
Lázárt vagy a kétlábú lovat?Lázár rsjta van! Mezőhegyesen tenyésztik!
Vegyenek…legalább ok vesznek valamitDefense News Security News Army Recognition
Hanwha Aerospace from South Korea Offers Romania Advanced Redback IFV combat vehicles.www.facebook.com
Románoknak a délkóreaiak a Redback et ajánlják
Nem tudom hogy most miért irigykedsz a románokra! Mi is szoktunk venni dolgokat! Pl tollat amivel a szándék nyilatkozatokat alá írjukVegyenek…legalább ok vesznek valamit
És hamarosan megnyílik ezen posztod után az első Rheinmetall tollszaküzlet.Nem tudom hogy most miért irigykedsz a románokra! Mi is szoktunk venni dolgokat! Pl tollat amivel a szándék nyilatkozatokat alá írjuk