Ott a száma, hivjuk fel és mindjárt az elején tisztázzuk a játékszabályokat, ...és akkor talán, TALÁN, ha letesz valamit gyorsan az asztalra békén hagyjuk.Konkrétan még a nevét se hallottam. Ami önmagában fura....
Szóóóval.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott a száma, hivjuk fel és mindjárt az elején tisztázzuk a játékszabályokat, ...és akkor talán, TALÁN, ha letesz valamit gyorsan az asztalra békén hagyjuk.Konkrétan még a nevét se hallottam. Ami önmagában fura....
Szóóóval.
Éhes makkal...Neked ilyen perverz álmaid vannak? Ha zsírosat eszel lefekvés előtt szarokat álmodsz!
Lóra nem ültették? Pedig arra kellett volna!
Nemhogy Gestament vennének.Litvánia megnövekedett védelmi költségvetése lehetővé tette az FN MINIMI géppuskák korai beszerzését, amelyek hamarosan megerősítik aNemzeti Védelmi Önkéntes Erőket és az Állami Határőrséget. Ez döntő lépés mind a honvédelem, mind az intézményi együttműködés erősítése terén.
Törióra, 2046.(rohadék mázlista finnek)
Még mindig itt vagyok, hogy leváltsam.Nem hiaba meg a kevesbe jartasnak is felrunt a sok szlogen es higy nincs mogottes teljesitmeny illetve az allamdo divaskodasa nem hiaba hogy elvileg elkedett ciki lenne es fel fel roppen a hire a menesztesenek
Szerintem itt a legtobbunk tul gerinces ember ahhoz hogy be uljon abba a szekbe es bologatva vegre hajtsa amit kiadnak nekiMég mindig itt vagyok, hogy leváltsam.
Én bólogatnék, aztán csodalkoznék, hogy érkezhettek olyan Leopardok, amikről szó sem volt, meg mindenféle modernizációs programok, baaazmeg, nem tudtam róla, de ha má' megy, meg most komolyan, rakétatüzérség?Szerintem itt a legtobbunk tul gerinces ember ahhoz hogy be uljon abba a szekbe es bologatva vegre hajtsa amit kiadnak neki
Én bólogatnék, aztán csodalkoznék, hogy érkezhettek olyan Leopardok, amikről szó sem volt, meg mindenféle modernizációs programok, baaazmeg, nem tudtam róla, de ha má' megy, meg most komolyan, rakétatüzérség?
He?Ingyen sör,kurvák?
Eleg lenne egy eros hatarozott ember aki oda all misiba es viktor atya ele hogy bazdmeg ez és ez mindenkepp most kell nem varunk te adj penzt te meg engedd h ala irjam es kesz.Én bólogatnék, aztán csodalkoznék, hogy érkezhettek olyan Leopardok, amikről szó sem volt, meg mindenféle modernizációs programok, baaazmeg, nem tudtam róla, de ha má' megy, meg most komolyan, rakétatüzérség?
Ja tőlem szavazgassál akire akarsz, engem meg nevezzenek ki.Ezek nélkül nem szavazok rád, szóval?
Ja tőlem szavazgassál akire akarsz, engem meg nevezzenek ki.
Anyám AVON katalógusában ez miért nincs benne?!Minden próbát kiáll az AVON gázálarc...
Minden próbát kiáll az AVON gázálarc
A legkülönbözőbb körülmények között tesztelte az AVON C50 és FM53 típusú gázálarcait az MH Sodró László 102. Vegyiharc Ezred és az MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár. A gázálarcok mellett a rendszeresített védőruhákat épületharcászat és lövészet során tesztelték.honvedelem.hu
Éhes disznó makkal....Éhes makkal...
Wat?@ravenlord ! Lapátok száma, kalibere?? Ugrálni fognak belőle miközben ez egy légi utáröltő!
Mondj már valami szart erre is!
Bármennyire is meglepő, de mint szállítógép, abszolút rendben van, én is ezt választottam volna - az utántöltést leszámítva.@ravenlord ! Lapátok száma, kalibere?? Ugrálni fognak belőle miközben ez egy légi utáröltő!
Mondj már valami szart erre is!