Én meg egy új bőrtáskát!én inkább új miniszterelnököt szeretnék!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én meg egy új bőrtáskát!én inkább új miniszterelnököt szeretnék!
A te foglalkozásodra értettem, az enyém miatt biztosan nem fogunk.Patológus vagy tán? Nem sértesz!
Így már értem! 2 féle ember van aki már járt meg aki járni fog az autómban( mentő)!A te foglalkozásodra értettem, az enyém miatt biztosan nem fogunk.
Kezdjem el írni a pályázatomat?Na kételkedj @Pogány kolléga képességeiben!
En mar voltam egy parszor egyszer ugy vezetett a sofor hogy megallt es okadtamÍgy már értem! 2 féle ember van aki már járt meg aki járni fog az autómban( mentő)!
A levedlett szarok úttörője címmel?Kezdjem el írni a pályázatomat?
Ukrán cigi volt? Vagy Dachia román a piros csomagolásos?!En mar voltam egy parszor egyszer ugy vezetett a sofor hogy megallt es okadtam
Meg amikor nikotin mergezest kaptam ( el lehet szivni egy nap alatt majdnem egy karton cigit csak nem ajanlom)
Kezdetnek párt tagságot javasolnék és gerincműtétet.Kezdjem el írni a pályázatomat?
Az csak egy alfejezet lenne. Egyből a kivont Kraz-ok 8x8-asított alvázára telepített Fh70 tarackokkal indítva.A levedlett szarok úttörője címmel?
Ami úgy nézne ki mint egy T-72-s meg egy AT-AT birodalmi lépegető szerelemgyereke! Csodás! Nem szavazok ràd eridj innen...Az csak egy alfejezet lenne. Egyből a kibon Kraz-ok 8x8-asított alvázára telepített Fh70 tarackokkal indítva.
Sajnos az nem fog menni. Szakmai erőlködést vállaló független miniszterként lesznek kénytelenek elviselni. Trágár de hatásos beszédek a katonáknak, flexelő-hegesztő hétvégék a katonákkal, a roncstelepek túrása, gondolkodás a katonákkal..., ilyen elbaszott dolgok. Meg modernizációhoz eszközök beszerzése. Fúj.Kezdetnek párt tagságot javasolnék és gerincműtétet.
Ja nem sziget fesztival haver hozott egy karton marlborot o az elso 2 oraban eltunt en meg ott maradtam a cigivelUkrán cigi volt? Vagy Dachia román a piros csomagolásos?!
Na két hely van ahol eddig csak mentővel jártam!Ja nem sziget fesztival haver hozott egy karton marlborot o az elso 2 oraban eltunt en meg ott maradtam a cigivel
ahol az unoka pont aznap es ott vallotta be hogy meleg es hirtelen az ur jezus jelent meg mamikanal2. Éjféli Karácsonyi mise a nagytemplomban!
Nem hanem azért mert 50 pulóvert meg 3 nagy kabátot vesznek fel, nehogy odafagyjanak! Ha az oroszlán felzabálná is egy hétig rongyot szarna!ahol az unoka pont aznap es ott vallotta be hogy meleg es hirtelen az ur jezus jelent meg mamikanal
Válamom!én inkább új miniszterelnököt szeretnék!
Majd ha helyesen le tudod ezt írni!Válamom!
Nem kell ez is mutatja hogy kesz barmit ala irni ami hmMajd ha helyesen le tudod ezt írni!
Jó buszon ülve telefonról nem olyan egyszerű...Majd ha helyesen le tudod ezt írni!
Remélem nem miközben vezetsz és hátul sikoltozik egy falka gyerek.Jó buszon ülve telefonról nem olyan egyszerű...