Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kiváncsi lennék a hímzőképességünkre, a sok fájjintos huszárgúnyát, hogyan díszítik a csinos menyecskék,!?Talán fegyvereket nézegetnél? Sok-sok különböző alegységet, modern felszerelésekkel? Nemzetközi szintű gyakorlatokat?
Nem elég a katona sportoló, huszárok, meg hadisír gondozás, esetleg obsitosok Benkő papával?
(Irónia)
Én várom a "hogyan kössük be a bakancsot" és a "hogyan mossunk kezet" videókat a honvédség részéről. De kitérhetnének a biciklizés, fütyülés, tá titi tá tapsolás témáira is.Kiváncsi lennék a hímzőképességünkre, a sok fájjintos huszárgúnyát, hogyan díszítik a csinos menyecskék,!?
Meg kell kérdezni hogy ingatlant elfogadnak eEsetleg hitelre vásárolhatunk.
Én várom a "hogyan kössük be a bakancsot" és a "hogyan mossunk kezet" videókat a honvédség részéről. De kitérhetnének a biciklizés, fütyülés, tá titi tá tapsolás témáira is.
@krisss Mindenki meghülyült nálatok?
Nálam a fűnyirókezelő szakirányú képesség megszerzéséről szóló HM videónal lőtt ki a "baromságméter" mutatója...,...másoknál ez már korábban a taktikai himzőképességnél elszállt. Úgy gondolom, én jól birtam...Én várom a "hogyan kössük be a bakancsot" és a "hogyan mossunk kezet" videókat a honvédség részéről. De kitérhetnének a biciklizés, fütyülés, tá titi tá tapsolás témáira is.
@krisss Mindenki meghülyült nálatok?
En akkor egtem ki mikor őrnagy Fuvet nyirt munka idoben (nem volt mar kinek kiosszak vagy mi?)a laktanyabanNálam a fűnyirókezelő szakirányú képesség megszerzéséről szóló HM videónal lőtt ki a "baromságméter" mutatója...,...másoknál ez már korábban a taktikai himzőképességnél elszállt. Úgy gondolom, én jól birtam...
Inkább vigyek az osszes "kiserleti színházat" es hasonló elmeroggyant szemeteket...Meg kell kérdezni hogy ingatlant elfogadnak e
megkapják a törökök 400 NMS-ért cserébe a kibaszott Dürer parkot és az Óbudai irodaházat. S még túl is fizettünk....
Nagy család ez a magyar segítségeknek.Ha a 2023-as évet egy mondatban kellene összefoglalni: a haditechnika fejlődött, a humán erőforrások tekintetében csak megállítani sikerült a negatív tendenciákat, miközben csökkent a létszám és az átlagkereset is, a fejezeti elszámolás transzparenciája viszont jelentősen javult.
https://jogalappal.hu/a-magyar-honvedseg-2023-as-eve-szamokban/
Mármint nagy segítség ez a magyar családoknak?Nagy család ez a magyar segítségeknek.
Jó kis heringparit lehet ittTalán itt látszanak a méretbeli különbségek (Cobra család):
![]()
A II-es "egyterű" beltere:
![]()
Nincs is jobb mint nehany fotiszt urral meghitten kocsikazni egyet s egymasra hangolodni szakmailagJó kis heringparit lehet itt![]()
Borsodit csapolnakLesz itt minden:
Főőrség és Lovarda
Ingyenes családi nap
REGISZTRÁCIÓ
10:30 - Programok kezdete (Lovarda)
11:00 - Nyitóbeszéd (Csikós udvar)
11:00 - 11:30 Díszszemle, csapatok bemutatása - Lázár Balázs történész (Csikós udvar)
11:45 - 12:30 Bábelőadás (Lovarda)
12:30, 14:00 és 16:00 Csatajelenet előadás - Berlin 1757. évi ostroma a Hadik huszárok, császári gyalogság és tüzérség és porosz gyalogosok részvételével (Csikós udvar)
13:15 és 15:00 - Játékos gyerekprogram, kiképzés (menetelés, fakardokkal egy kis harcászat), huszárdalok tanulása, előadása, kardos honvéd verbunk Jánosi Attila előadásában, az Üsztürü zenekar kíséretével. (Lovarda)
14:00 - 15:00 - Fényképezkedés lovas huszárral (Csikós udvar)
15:30 - Néptánc oktatás (Lovarda)
17:00 - Programok vége
https://foorseg.hu/csaladi-napi/
Mi a bajod a borsodival?Borsodit csapolnak![]()
![]()
![]()
Szánalmas :/
Azért egy szint alá ne menjünk már kérlek.Mi a bajod a borsodival?
Legjobb sor a borsodi!
Attól megy a harckocsi!
Azért ezek nem versenylovakÚgy annyira el nem lopják mert kb reális az ár 68-70 ló bertartasara.
Pláne hogy ezeknek kiváló körülmények kellenek.
Csak aztán nehogy összecseréljék a lólével.Borsodit csapolnak![]()
![]()
A kaják is olyan furcsák...Borsodit csapolnak![]()
![]()
magyarkodás reloaded.A kaják is olyan furcsák...
Tökfőzelék cukkinispagettivel...
Engem most mé' kellett berakni a humorba? :/Azért ezek nem versenylovak
De nem is hiszem, hogy valami sokszoros bajnok ősök leszármazottai lennének.
Mondjuk egy fekete jöhetne még
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..