Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt ki tudja lehet valami szex csatornát nézegetsz te! Forum.....mekkora kamu...Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot” En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom
Mindig az az első, ha látom, hogy van bejegyzés.a fórum, miután Busho posztol a Bűnlajstrom topicba...
Kannás -bor jellegű szeszes ital : „Tablettákkal telített üde élvezet, kisújeltartós idült alkoholistáknak”
Figaro Matyi értékelése: 95,6/100
Ár: 2099Ft/15 l
Szagában végtelenül összetett, csupa báj és intenzitás, döglenek rá a muslincák és az alkoholisták: megkülönböztethetünk különböző féle tabletták aromáit, fanyar mandulás és pirított jegyeket, melyek kellemesen emlékeztetnek a vezetékekről leégetett műanyag szigetelés aromáira; de szőlőtörkölyt, datolyát és néhány virágot ne keressen. Megmutatkozik benne az évszázados tradíció és a vegyipar újdonságainak kombinációja. Érezhetően, de nem tolakodóan előcsengenek a Tiszai Vegyikombinát déli fekvésű üzemcsarnokainak zamatai. Superbe.
Milyen alkalomhoz ajánljuk: Detoxikálón vagy árokparton fetrengés megalapozásához; kocsmapulti politizáláshoz és gazdasági megszakértéshez; UFO jelenségek megfigyeléshez; és mindenféle különleges családi alkalomhoz, ahol együtt ihat a család apraja-nagyja.
Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot” En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom
Nem mai, de még mindig jó
Elképzellek szivárványos tüll szoknyában,mint gender csendőraz mondjuk király, akkor megint jöhetek legalább a korszakos ideámmal, hogy
katonáskodjunk megint színesben, meg szálfegyverek, lovasság
Elképzellek szivárványos tüll szoknyában,mint gender csendőr
Unikornis=coming out.
persze, ez megint olyan belsős poén, mint a lakatos volt, amit szintén nem értettem.Unikornis=coming out.
nem nyit meg semmit, de vmi ilyen?Laugh challenge. Put a straight face on and hit play. | By Bakersfield Tuff | Facebook
Laugh challenge. Put a straight face on and hit play.fb.watch
Ez jobb....
Héló!Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot” En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom
nem nyit meg semmit, de vmi ilyen?
Abban semmi belsős poén nem voltpersze, ez megint olyan belsős poén, mint a lakatos volt, amit szintén nem értettem.
Veletek ellentétben..............
Ezt valahogy oldjátok meg hogy nézhető legyen. Nem akarok úgy meghalni hogy nem láttam.Nem,4en vannak 1 szobában,3nak a talpára szalagoztak 1-1 gumikacsát,ami dudál ahogy lépked rajta,a negyediknek bekötötték a szemeit,és hang után keresi őket, és egy dildóval,vagy nadrágszíjjal agyalja a kacsalábasokat.