Táj űrprogram?
Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot”Ismerős helyzet
En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom
Azt ki tudja lehet valami szex csatornát nézegetsz te! Forum.....mekkora kamu...Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot”En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom
![]()

Mindig az az első, ha látom, hogy van bejegyzés.a fórum, miután Busho posztol a Bűnlajstrom topicba...
![]()
Kannás -bor jellegű szeszes ital : „Tablettákkal telített üde élvezet, kisújeltartós idült alkoholistáknak”
Figaro Matyi értékelése: 95,6/100
Ár: 2099Ft/15 l
Szagában végtelenül összetett, csupa báj és intenzitás, döglenek rá a muslincák és az alkoholisták: megkülönböztethetünk különböző féle tabletták aromáit, fanyar mandulás és pirított jegyeket, melyek kellemesen emlékeztetnek a vezetékekről leégetett műanyag szigetelés aromáira; de szőlőtörkölyt, datolyát és néhány virágot ne keressen. Megmutatkozik benne az évszázados tradíció és a vegyipar újdonságainak kombinációja. Érezhetően, de nem tolakodóan előcsengenek a Tiszai Vegyikombinát déli fekvésű üzemcsarnokainak zamatai. Superbe.
Milyen alkalomhoz ajánljuk: Detoxikálón vagy árokparton fetrengés megalapozásához; kocsmapulti politizáláshoz és gazdasági megszakértéshez; UFO jelenségek megfigyeléshez; és mindenféle különleges családi alkalomhoz, ahol együtt ihat a család apraja-nagyja.
Ez en amikor este olvasom a htka-t es az asszony szol: “nyomd mar ki azt a kurva forumot”En meg igen gazdam felkialtassal teljesitem szolgai feladatom
![]()
Nem mai, de még mindig jó
Elképzellek szivárványos tüll szoknyában,mint gender csendőraz mondjuk király, akkor megint jöhetek legalább a korszakos ideámmal, hogy
katonáskodjunk megint színesben, meg szálfegyverek, lovasság![]()

Elképzellek szivárványos tüll szoknyában,mint gender csendőr![]()
Unikornis=coming out.

persze, ez megint olyan belsős poén, mint a lakatos volt, amit szintén nem értettem.Unikornis=coming out.![]()
nem nyit meg semmit, de vmi ilyen?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..