Tipikus...

Hát, az arabok most nagyon magasra felnyomták a lécet, plusz Szijjártónak még sokáig fog kelleni hajat novesztenie, mig Trumpnak ezt is tudja produkálni:Ne feledd, le kell szopnunk Trumpot!
10. Ev végén bukasra alltam matekbol kellett volna egy otos hogy atmenjek, tanar kihivott tesommal felelni mert o is ugy allt mint en.

Szóval ikrek vagytok?10. Ev végén bukasra alltam matekbol kellett volna egy otos hogy atmenjek, tanar kihivott tesommal felelni mert o is ugy allt mint en.
Kave tesok felteszek egy matematikai kerdest amit te es tesod hulye rendor agya is tudni fog es nem latjuk egymast augusztusban (rendeszeti es tesi szakon voltunk)
Mennyi 50+50?
Egyszerre ra vagtuk hogy “tanarnonek JELENTEM HOGY 120!”
Nezett nagyokat…kerdezte ez hogy jott ki?
Mondtuk a rud 20
Osztaly kondisai akik edzo tarsaink voltak felalva megtapsoltak.
Augusztusban meg mehettunk potvizsgara, de megerte![]()
IgenSzóval ikrek vagytok?
Szűkül a háló.

Nem izgulok, kurvasok iker van a cegnelSzűkül a háló.![]()

Tesód is ott van?Nem izgulok, kurvasok iker van a cegnel![]()
Csak voltTesód is ott van?
O ugy dontott nem akar “bohoc jelmezt hordani”
Legalább egyikőtöknek van esze.Csak voltO ugy dontott nem akar “bohoc jelmezt hordani”
![]()
Döntsd el kinek.
A baj soha nem jön egyedül....
Az kínyaji Fur-Fang..Pláne a "magyar furfangot"...![]()
Kuss, mindenki?Ne feledd, le kell szopnunk Trumpot!
10. Ev végén bukasra alltam matekbol kellett volna egy otos hogy atmenjek, tanar kihivott tesommal felelni mert o is ugy allt mint en.
Kave tesok felteszek egy matematikai kerdest amit te es tesod hulye rendor agya is tudni fog es nem latjuk egymast augusztusban (rendeszeti es tesi szakon voltunk)
Mennyi 50+50?
Egyszerre ra vagtuk hogy “tanarnonek JELENTEM HOGY 120!”
Nezett nagyokat…kerdezte ez hogy jott ki?
Mondtuk a rud 20
Osztaly kondisai akik edzo tarsaink voltak felalva megtapsoltak.
Augusztusban meg mehettunk potvizsgara, de megerte![]()
Szellemi sziámik....Szóval ikrek vagytok?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..