Humor

68728_3.jpg
Ftv79bvWAAAu5Om

Az Oroszország biztpol topikból:

Én meg Karelint olvastam
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ennek a szenátornak olyan a kisugárzása - már úgy tárgyalástechnikailag -, mint amikor a cowboy kimegy az ivóból, meglátja a lovát, majd dühösen és elszántan vissza bemegy, fenyegetően vonja kérdőre a vendégeket:
- Ki festette sárgára a lovamat!?:hadonaszos:
Odafordul egy ilyen Karelin kisugárzású, pozitív kisugárzású hegyomlás s vészjóslóan megszólal:
  • Én. Van valami probléma?

- Á...áááá....semmi...csak szólni akartam, hogy megszáradt, lehet lakkozni...

„Miközben a francia hatóságok megpróbálják megtiltani az embereknek, hogy megnézzék Macron és Merz botrányos videóját a TikTokon, mémek és paródiák jelennek meg a neten.

angol nyelvü

Az Oroszország biztpol topikból:

Ennek a szenátornak olyan a kisugárzása - már úgy tárgyalástechnikailag -, mint amikor a cowboy kimegy az ivóból, meglátja a lovát, majd dühösen és elszántan vissza bemegy, fenyegetően vonja kérdőre a vendégeket:
- Ki festette sárgára a lovamat!?:hadonaszos:
Odafordul egy ilyen Karelin kisugárzású, pozitív kisugárzású hegyomlás s vészjóslóan megszólal:
  • Én. Van valami probléma?

- Á...áááá....semmi...csak szólni akartam, hogy megszáradt, lehet lakkozni...
Hozzátenném, hogy Karelin egy nagyon békés, jóindulatú ember. Emlékeim szerint talán legjobb barátja a birkózó válogatott egyik legkisebb termetű (és súlycsoportú) tagja volt annak ellenére, hogy állandóan szétszívatta az óriást. (És mégis túlélte.) ;)