Humor

Efféle felesleges hangoskodókat a középkorban számon kérték. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
67763767_2430524230389193_8991624814267465728_n.jpg

Van rálátása. :eek::hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Tudtommal később meg is vette azt a harckocsit amiben szolgált.
Tegyük, fel, hogy sok pénzem volt akkor, amikor szolgáltam, de 1 árva petákot nem áldoztam volna rá arra amit láttam a laktanyában, kivéve, az AMD-t tényleg elhoztam volna, lőszer nélkül és hátátastalanítás után.:)

Laktanyán kívül az ezredparancsnok pol helyettesének lánya volt még érdekes, de ez már nem ide tartozik. :)

Tegyük, fel, hogy sok pénzem volt akkor, amikor szolgáltam, de 1 árva petákot nem áldoztam volna rá arra amit láttam a laktanyában, kivéve, az AMD-t tényleg elhoztam volna, lőszer nélkül és hátátastalanítás után.:)

Laktanyán kívül az ezredparancsnok pol helyettesének lánya volt még érdekes, de ez már nem ide tartozik. :)
Tessék egy kis extra visszaemlékezés :D tetszik amikor elmeséli, hogy hogyan hajtott át a garázs hátsó falán

Össze is törte. Na jó, sok kár nem eshetett benne, de a garázst leamortizálta. :D
Tessék egy kis extra visszaemlékezés :D tetszik amikor elmeséli, hogy hogyan hajtott át a garázs hátsó falán
Nahát, ezt /sem/ tudtam hogy még tankot sem tud vezetni, pedig a filmjeiben még beszélni is tudott, bár csak néha a motorról.

Valami komoly tér/idő anomália lehet témakörileg, mert még a stabilnak tűnő is labilis. :eek:

"Ahoj, poplacsek! – valóban mondta-e a szlovák Terminátor?
A legenda szerint a Terminátor 2 Elektromodulator dva címmel futott a szlovák mozikban, és a Hasta la vista ottani megfelelője az Ahoj, Poplacsek volt. A szlovákok azonban nem is ismerik poplaček szót.

http://www.urbanlegends.hu/2011/03/ahoj-poplacsek-szlovak-terminator/

Perszeeee, összetörte a tankot! A fentiek fényében bizonytalan lettem szavahihetőségetekben. :D :D