Ahogy az Spaceballs klasszikusban volt.A klasszikus "nem állunk meg,csak kicsit lassítunk" vízi adaptációja.![]()
Tudtommal később meg is vette azt a harckocsit amiben szolgált.Van rálátása.
Tegyük, fel, hogy sok pénzem volt akkor, amikor szolgáltam, de 1 árva petákot nem áldoztam volna rá arra amit láttam a laktanyában, kivéve, az AMD-t tényleg elhoztam volna, lőszer nélkül és hátátastalanítás után.Tudtommal később meg is vette azt a harckocsit amiben szolgált.

Össze is törte. Na jó, sok kár nem eshetett benne, de a garázst leamortizálta.Van rálátása.

Tessék egy kis extra visszaemlékezésTegyük, fel, hogy sok pénzem volt akkor, amikor szolgáltam, de 1 árva petákot nem áldoztam volna rá arra amit láttam a laktanyában, kivéve, az AMD-t tényleg elhoztam volna, lőszer nélkül és hátátastalanítás után.
Laktanyán kívül az ezredparancsnok pol helyettesének lánya volt még érdekes, de ez már nem ide tartozik.![]()
tetszik amikor elmeséli, hogy hogyan hajtott át a garázs hátsó falánÖssze is törte. Na jó, sok kár nem eshetett benne, de a garázst leamortizálta.![]()
Nahát, ezt /sem/ tudtam hogy még tankot sem tud vezetni, pedig a filmjeiben még beszélni is tudott, bár csak néha a motorról.Tessék egy kis extra visszaemlékezéstetszik amikor elmeséli, hogy hogyan hajtott át a garázs hátsó falán

Nagyon jók a vid hozzászólásai is!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..