Ez kb olyan,mint hanyatt fekve hányni?!
Az nagyon tré,mesélték...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem csak tort resze a masodpercnek. Masodik szulinap.Ugye te még sose jártál lezuhant repülőgépnek a környékén se?!! Szóval szerintem ez egyáltalán nem humoros, ezeknek az embereknek az élete kb. egyetlen másodpercem múlott!! Ha csak ennyivel később húztak volna bele a magasságiba (vagy csak kaptak volna egy kis hátszelet), kiskanállal szedhették volna ki a maradványaikat az exkavátorral a domboldalból kiásott repgép-roncsokból. Nekem mindenesetre felállt a szőr a hátamon ...
Bocsi, nem találtam a wtf topikot. Én is kiakadtam rajta, de hát az élethez kell egy kis szerencse.Nekem mindenesetre felállt a szőr a hátamon ...
Meg kene ezt probalni a Kuznyaval is es akkor nem kell neki dokkot epiteni
Mindenesetre ezeknek nem is kicsi hanem óriási szerencséjük volt, szerintem igencsak ráizzadhatott a kezük a kormányszarvra!!Bocsi, nem találtam a wtf topikot. Én is kiakadtam rajta, de hát az élethez kell egy kis szerencse.
Ehhez sem kellett volna semmit hozzátenned?
Szerintem ez nem szerencse hanem szimplan RUTIN! Nem eloszor csinaltak szerintem.Mindenesetre ezeknek nem is kicsi hanem óriási szerencséjük volt, szerintem igencsak ráizzadhatott a kezük a kormányszarvra!!
A szerencse ott volt hogy nem kaptak a rárepülés közben hátszelet, mert akkor minden rutin ellenére felkenődtek volna a domboldalra. 2-3m -en múlhatott??!!Szerintem ez nem szerencse hanem szimplan RUTIN! Nem eloszor csinaltak szerintem.
A szerencse ott volt hogy nem kaptak a rárepülés közben hátszelet, mert akkor minden rutin ellenére felkenődtek volna a domboldalra. 2-3m -en múlhatott??!!
wazz...tényleg.A hajós video visszafelé játszott vízrebocsátás.
Ezért kérdeztem boki-t.A hajós video visszafelé játszott vízrebocsátás.