Szerintem csak tort resze a masodpercnek. Masodik szulinap.Ugye te még sose jártál lezuhant repülőgépnek a környékén se?!! Szóval szerintem ez egyáltalán nem humoros, ezeknek az embereknek az élete kb. egyetlen másodpercem múlott!! Ha csak ennyivel később húztak volna bele a magasságiba (vagy csak kaptak volna egy kis hátszelet), kiskanállal szedhették volna ki a maradványaikat az exkavátorral a domboldalból kiásott repgép-roncsokból. Nekem mindenesetre felállt a szőr a hátamon ...
Bocsi, nem találtam a wtf topikot. Én is kiakadtam rajta, de hát az élethez kell egy kis szerencse.Nekem mindenesetre felállt a szőr a hátamon ...

Meg kene ezt probalni a Kuznyaval is es akkor nem kell neki dokkot epiteniEz ám a parkolás

Mindenesetre ezeknek nem is kicsi hanem óriási szerencséjük volt, szerintem igencsak ráizzadhatott a kezük a kormányszarvra!!Bocsi, nem találtam a wtf topikot. Én is kiakadtam rajta, de hát az élethez kell egy kis szerencse.![]()
Ehhez sem kellett volna semmit hozzátenned?Ez ám a parkolás

Szerintem ez nem szerencse hanem szimplan RUTIN! Nem eloszor csinaltak szerintem.Mindenesetre ezeknek nem is kicsi hanem óriási szerencséjük volt, szerintem igencsak ráizzadhatott a kezük a kormányszarvra!!
A szerencse ott volt hogy nem kaptak a rárepülés közben hátszelet, mert akkor minden rutin ellenére felkenődtek volna a domboldalra. 2-3m -en múlhatott??!!Szerintem ez nem szerencse hanem szimplan RUTIN! Nem eloszor csinaltak szerintem.
A szerencse ott volt hogy nem kaptak a rárepülés közben hátszelet, mert akkor minden rutin ellenére felkenődtek volna a domboldalra. 2-3m -en múlhatott??!!
wazz...tényleg.A hajós video visszafelé játszott vízrebocsátás.
Ezért kérdeztem boki-t.A hajós video visszafelé játszott vízrebocsátás.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..