Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 617
62 397
113
131292159_928043828022021_3018575453930318096_o.jpg

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 719
15 290
113
Ezzel biztos elszórakozott egy darabig.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezzel biztos elszórakozott egy darabig.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Basszus mekkora kertje van.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 136
62 926
113
Csodâlatos. Ezt kitalâlni ès felépiteni. Nem semmi.
És szerintem ki se lehet próbâlni, mert akkor kezdheted elölröl felépiteni és nem biztos, hogy az újjonan èpitett rèsz müködik. :)

Molni bizos csinált már ilyet! :). :). :)

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 562
24 486
113
"
Képes fejtörőt tett ki a Twitter-oldalára az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség. A CIA feladványán elsőre egy havas utcaképet láthatunk. Egy teljesen átlagos település, házak, autók, egy útkereszteződés, fák a távolban.

A CIA pedig azt szeretné megtudni, hogy a játékosok szerint hány óra lehet éppen a képen. Három lehetőséget is megadnak: 15, délelőtt 11 és reggel 7 órát.

Íme a kép és a szavazási lehetőség:"

A 2. oldalon van a megfejtés.

https://www.szeretlekmagyarorszag.h...a-amibol-kiderul-mennyire-vagy-jo-megfigyelo/

Szerintük én rosszra tippeltem, de én tudom, hogy ők tévedtek. :D

Szerintem reggel hét (90%-ban az árnyékokat figyelik először, még akkor is ha tévedhetnek, utánna nézik a forgalmat az utcán, majd jön a többi). De szerintem csak a válaszadók logikus okfejtésére voltak kiváncsiak. Vagy olyat kerestek aki ott lakott és tudta pontosan hogy hány óra van :D:D:D.
Amúgy meg lehet a település a sarkkör közelében és lehet hajnal kettő is, vagy délelőtt 11 de a COVID miatt kijárási tilalom van, vagy pont most megy a meccs a tévében és mindneki azt nézi, szóval bármi :cool::cool::cool:

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 864
4 308
113
Az északi államokban jellemzően 8:30 a sulikezdés, kicsit fura lenne, ha ott állnának 7:00-kor a buszok. Ha 8:00 a kezdés az is furcsa. Simán lehet, hogy a buszok nem hoznak, hanem a tanítás végén a gyerekeket várják.
Az utca lehet a Main street is. Erre utalhat az, hogy az első 2 ház elején cégtábla van, a negyedik pedig tipikus bár. Az autók is jellemzően itt tömörülnek. Az itt álló autók kevésbé tűnnek havasnak, mint a szálloda előtt állók. Ez utalhat arra is, hogy ezek a vásárlók, dolgozók autói.
A szálloda felvonója nem üzemel, nincs is nagy mozgás a környékén, hiszen csak 3 autó áll a parkolóban és mindössze 1 keréknyom van a felhajtóján. Ez utalhat arra, hogy szezonon kívül vagyunk és hétköznap, hiszen nyitva a suli is és a hó sem tűnik olyan nagynak, hogy emiatt komoly síelés legyen.
A lámpákra simán magyarázat lehet az esti szürkület is.

Szerintem nincs tökéletesen biztos megfejtés. Nyilván sokat segítene a dolgon, ha nem egy rajzot/játékból kivágott képet látnánk, ahol aztán annyi lehet a hiba mint a fene.
Az például feltűnt, hogy egy ablakon sem szűrődik ki fény?

A parkoló autók motorháztetején a (-z amúgy a tetőkből ítélve nem túl nagy mennyiségben leesett) hó még két nap múltán sem tűnt fel senkinek? Hát azt hiszem, a CIA nem innen fog friss húshoz jutni... :p:p:p

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 756
27 166
113
Szerintem reggel hét (90%-ban az árnyékokat figyelik először, még akkor is ha tévedhetnek, utánna nézik a forgalmat az utcán, majd jön a többi). De szerintem csak a válaszadók logikus okfejtésére voltak kiváncsiak. Vagy olyat kerestek aki ott lakott és tudta pontosan hogy hány óra van :D:D:D.
Amúgy meg lehet a település a sarkkör közelében és lehet hajnal kettő is, vagy délelőtt 11 de a COVID miatt kijárási tilalom van, vagy pont most megy a meccs a tévében és mindneki azt nézi, szóval bármi :cool::cool::cool:
Nyáron lehetne hajnal kettő is, de mivel tél van - hó - akkor sötét lenne.

Egy elfuserált CIA akcióról van szó, már a kép összeszerkesztése se megy nekik. :D

Mint írtam is, a népek dolgoznak, iskolában vannak és nézik a meccset / :D / a helyi kocsmában. :D
És 11 óra van. :) :)

W

Wilson

Guest
Egy majom fent ül a fa tetején és füves cigit szív.
Arra megy az apró gyík és rácsodálkozik az igen laza majomra:
– Hát Te, mit nyomatsz majom?
– Füvet szívok, vazzze. Gyere fel tesó, neked is adok!
Felmászik a kis gyík és közösen elszívnak pár cigit.
Lazulnak mint a rigalánc.
Nincs hozzászokva az aprócska gyík az anyaghoz, egy idő múlva
nagyon megszomjazik és elzizzen inni a folyóhoz.
Igen ám, de úgy elkábult, hogy belezuhant a folyóba.
Észrevette a krokodil, hogy a gyíkocska lefejelte a vizet és
rögvest kisegítette kis barátját a habokból.
Majd amikor felocsúdik az apróság, faggatni kezdi:
– Mi a retek van veled???
A kis gyík elmagyarázza, hogy elszívott pár “tuti” cigit a majommal és egy
kicsit megzizzent tőle, így történhetett a baleset.
A krokodil kíváncsi lesz, rágerjed a témára.
Kikecmereg a vízből és elszambázik meglátogatni a majmot.
Megtalálja a fát, látja a kegyetlen laza majmot, felkiált neki:
– Hé majom!
A majom lenéz, elkerekedik a szeme és elámulva felsüvölt:
– Húúúúúú, vázzzzzze gyííík! Mennyi vizet ittál?!?!?!?