Csak fizetnek majd valamennyit.Addig okfejtesz, amíg rádköszönnek :szia
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak fizetnek majd valamennyit.Addig okfejtesz, amíg rádköszönnek :szia
Örökzöld (fenyő-)fák vannak: sarkkör körül van a hely(Észak, de akár Délen is lehet), vagy hegyvidéken van ilyen növényzet.
"
Képes fejtörőt tett ki a Twitter-oldalára az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség. A CIA feladványán elsőre egy havas utcaképet láthatunk. Egy teljesen átlagos település, házak, autók, egy útkereszteződés, fák a távolban.
A CIA pedig azt szeretné megtudni, hogy a játékosok szerint hány óra lehet éppen a képen. Három lehetőséget is megadnak: 15, délelőtt 11 és reggel 7 órát.
Íme a kép és a szavazási lehetőség:"
A 2. oldalon van a megfejtés.
https://www.szeretlekmagyarorszag.h...a-amibol-kiderul-mennyire-vagy-jo-megfigyelo/
Szerintük én rosszra tippeltem, de én tudom, hogy ők tévedtek.
Ugyanerre az időpontra tippeltem én is korábban, alapból az árnyék miatt.11 orara tippelek. A masik ket idopontban jo esellyel meg vagy mar sotet lenne.
Persze elkepzelheto, hogy mondjuk marciusban meg ho van, es akkor lehet reggel is.
Keresed Te is a fogást a feladványon és ez jó.Hölgyek, Urak: tudjátok, hogy ez a hely hol van???
A sarkkörön túl hónapokig van nappal/éjszaka.
Izland/Grönland/Alaszka/Finnország...
Ott mindhárom időpont lehet az árnyék alapján egész nap.
Eddig teljesen profi. És az árnyék?uncsi ez a cia-s kep..reggel 7 van mert a kocsik meg ott alnak a haz elott, szoval a bagzs meg alszik, a vilagitas meg bekapcsova..
itt egy nehezebb
Miért lenne nehezebb?! A megoldás: 2uncsi ez a cia-s kep..reggel 7 van mert a kocsik meg ott alnak a haz elott, szoval a bagzs meg alszik, a vilagitas meg bekapcsova..
itt egy nehezebb
es az utcai kivilagitas?Eddig teljesen profi. És az árnyék?
Kettes számrendszerben a végeredmény, szerintem
10
uncsi ez a cia-s kep..reggel 7 van mert a kocsik meg ott alnak a haz elott, szoval a bagzs meg alszik, a vilagitas meg bekapcsova..
Azt a kukoricásra írtam, hogy kettes számrendszerben 10 a megoldás.es az utcai kivilagitas?
ha 10 lenne, es meg egne, tudod a zoldbuzik mekorat orditananak hogy energiapazarlas???