Simán! Pedig az esti felest még csak ezután tolom le.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Simán! Pedig az esti felest még csak ezután tolom le.
Domina - nem tudom mit kell ezen lovagolni! Éhes öreg disznó makkal álmodik, vén öregbogaras meg BDSM dominával.Az a rohadék Freud!
Aztak...a, no majd ha a dilihazba kerulok, akkor valami ilyen szeretnek lenni
Ez jutott róla eszembe.CIA bérgyilkost keresett alkalmazásra. A háttér ellenőrzések és próbák
után három jelölt maradt, két férfi és egy nő. A végső teszt volt csak
hátra. Az egyik férfit egy fémajtó elé vezették és egy pisztolyt adtak a
kezébe.
- Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is a
körülmények. Az ajtó mögött lévő szobában a felesége ül egy széken. Magának
meg kell ölnie őt.
- Maga komolyan beszél ? - hitetlenkedik az első férfi - Én sosem tudnám
megölni a feleségemet.
Az ügynök erre így szól :
- Akkor maga nem a megfelelő ember ehhez a munkához.
A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Ő elvette a fegyvert
és bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt
könnyes szemekkel kijött.
menjenek haza.
- Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni - mondta.
- Magában nincs meg, ami ehhez kell - így az ügynök - Vigye a feleségét es
Végül csak a nő maradt hátra Neki a férjét kellett volna megölnie. El is
vette a pisztolyt és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik
után. Aztán sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket.
Néhány perc eltelte után csend lett, majd az ajtó lassan kinyilt és a nő
állt a küszöbön. Megtörölte verejtékező homlokát s aztán így szólt:
- Fiúk, a pisztolyban csak vaktöltények voltak! A székkel kellett agyonvernem...
Ez tetszik:
Bevett 30 adag spurit, majd 400 km-t síelt a -20 fokban, hogy lerázza a szovjet hadsereget
A II. világháború talán leghihetetlenebb sztorija a finn Aimo Koivunennel történt, aki metamfetamintól fűtve két héten keresztül menekült a szovjet hadsereg elől. Ezalatt végig hallucinációk gyötörték, többször majdnem meghalt, és leginkább hólén, illetve fenyőrügyeken élt – ha nem számítjuk...noizz.hu
Mesélj még te "longdicknigga"! Oszt sokat kellett mosni, takarítani a lovak után?Azt halottátok, hogy ufo lányok vadásznak nagy farkú srácokra? Felviszik az űrhajójukra és széthasználják őket. Tudom titeket nem nem fenyeget ez a veszély, de rohadt jól néz ki az űrhajó belülről
Mesélj még te "longdicknigga"! Oszt sokat kellett mosni, takarítani a lovak után?