Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
1 217
3 566
113
Zelenskyy úton, hogy megtáncoltassa Putyint. Ha már úgy is véletlen sikerült neki mostanra kvázi legendát csinálni a komédiásból...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: Luthero

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 818
24 182
113
Van ami sosem változik :D
274823458_547032710201515_188752471644040680_n.jpg
És a kombinált fogót már végre visszakapjuk?

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 818
24 182
113

Az iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra:
– Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből – mondja a tanárnő.
– Ki mondta: “Szabadság vagy halál”?
Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:
– Patrick Henry,1775,Philadelphia.
– Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? “Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg”.
Suzuki feláll:
– Ábrahám Lincoln,1863,Washington.
A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:
– Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét,mint ti.
Hátulról egy csendes hang:
– Nyaljátok ki a seggem büdös japcsik!
– Ki volt az? – kérdezi a tanárnő.
Suzuki jelentkezik és mondja:
– McArthur tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyűlésén.
Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:
– Elhányom magam.
A tanárnő kiabál:
– Ki volt az?​

Suzuki azonnal válaszol:
– Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokio, 1991.
Az egyik diák unottan odaveti:
– Szopj le!
A tanárnő hisztérikusan:
– Elég! Ez meg ki volt?
Suzuki rezzenéstelen arccal:
– Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda.
Egy másik diák feláll és elordítja magát:
– Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!
Suzuki ismét nyugodt hangon:
– Valentino Rossi motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydij.
Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató:
– Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!
Mire Suzuki:
– Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006 Balatonöszöd.​

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 685
2 294
113
aDD28NB_460swp.webp

"Mint egy csak szeretnék valamit tisztázni.
Az egész nyugati világ elvárja tőlem hogy:
  • Felépítsek egy hatalmas hadsereget
  • Átmeneteljek Lengyelországon
  • Harcoljak az Oroszokkal ha muszáj

Csak leírom nehogy valaki félreértse a jövőben."
aBnyP9Z_460swp.webp

"Az a felhő úgy néz ki mint egy zsiráf!
Az a felhő meg úgy néz ki mint egy gomba."
axBybdM_460swp.webp

Pakisztán gazdasági szankciók alá vonja oroszországot,
nem hajlandó kifizetni a tartozását.

Kijev Szelleme

Well-Known Member
2022. március 1.
981
1 740
93
Sziasztok. A mai nap ismét eseménydús volt.

A megszállók 5 gépét sikerült lelőnöm. 2 Su-35-öst rakétákkal, 2 Su-30-ast gépágyúval semlegesítettem. Miután kifogytam a lőszerből még sikerült egy Su-57-et megsemmisíteni ökleléssel.

Az én gépem is megsérült, a zuhanó géppel megcéloztam a megszállók konvoját és katapultáltam. A gép egy parancsnoki járművet talált el amiben 1 tábornok és 3 ezredes tartózkodott.

A különleges erők kimentettek és már úton vagyok az Európából kapott új szolgálati gépemhez. Folytatás következik, drukkoljatok nekem. Dicsőség a hősöknek!

Kijev Szelleme

R.c40dd9391c849ed91e10dd7dbc57a814