Fent: "Nincs kegyelem, Ukrajna a miénk lesz újra!"magyarul is![]()
	Ezt nem tudom nem ide rakni.
The real threat is internal, it's that Russians see Ukranians thriving across the border and question why they can't shake off their own corruption for democracy.
A legszebb, hogy ezt sikerült az egyik Külügyi Intézetben dolgozó munkatársnak is produkálnia, ahol amúgy azt hinné az ember, hogy kompetensek dolgoznak ottEzt nem tudom nem ide rakni.
Különösen ez a rész fogott meg:
"Oroszország számára Ukrajna azért jelent fenyegetést, mert az oroszok látják, h egy virágzó demokrácia a saját korrupt oligarcha-fészkükkel szemben."
És ezt emberek gondolják komolyan...A Nyugat annyiban is tehet a háborúról, hogy nem vette komolyan az orosz biztonsági igényeket (miszerint legyenek a NATO-tagállamok és Oroszország között ún. „pufferállamok”, illetve ne legyen az orosz határ közelében atomhatalom) - ezt már Molnár Tamás Levente mondta. „Mi van akkor, ha az ideológia szerepe fontosabb, mint a racionális haszonelemzés?” – tette fel a kérdést Molnár – „látjuk Oroszország külpolitikáját, nem a Nyugat miatt szállták meg Ukrajnát, hanem azért, mert ha Ukrajnában nyugatbarát demokrácia lesz, akkor az az ő saját rezsimjének túlélési esélyeit csökkenti, hiszen a saját lakossága fog kérdezősködni, hogy ha az ukránok meg tudták csinálni, mi miért nem?”. https://hvg.hu/itthon/20220307_oroszorszag_haboru_kulugyi_es_kulgazdasagi_intezet
A nyugatbarát demokrácia még egy dolog, de h thriving.. Ukrajna. Gazdaságilag virágzik. Ezt drog nélkül nem tudom, hogy lehet összehozni.A legszebb, hogy ezt sikerült az egyik Külügyi Intézetben dolgozó munkatársnak is produkálnia, ahol amúgy azt hinné az ember, hogy kompetensek dolgoznak ott
És ezt emberek gondolják komolyan...
Kultúrpöcegödör mindegyik... De ha elmennek, hogy büntetnek? Nem inkább újabbakat kéne nyitniA luxuscikkek kivonulnak Oroszországból.
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..