És az a szöveghűség: "u son of a bitch"= tesó, komám, rohadék. "F.ck u" = a kutyafáját. Hatalmasak voltakNekünk is mennyi VHS kazettánk volt ilyen! A kedvencem a Rambó 1 volt!Ezek az egyszinkronos filmek mekkorák voktak!
Azon gondolkodok, hogy éjjel rászánom az időt és mindet egyesével elküldöm a biztonságos anyaméhbe.Mindent zsíroskenyérben mérnek. Egyetlen dolog, amit a megalázáson kívül lehet velük kezdeni, hogy elveszik tőlük az internet hozzáférést.
2005 ig tetszett , már nem tetszik.Mostmár nem nagy szám, nem a '90-es években vagyunk![]()
Mivel békéscsabai vagyok azért érdekelne a link!Facebookon trollfoci: A békéscsabai Bear Grylls kalandjai. Linkelni nem tudom, de a könnyem folyik![]()
18861Mivel békéscsabai vagyok azért érdekelne a link!![]()
18861Réthy Pál rokon?
Mivel békéscsabai vagyok azért érdekelne a link!![]()
Nem tudom ki ez! Minden hülyét én sem ismerek!
@Venom85Facebookon trollfoci: A békéscsabai Bear Grylls kalandjai. Linkelni nem tudom, de a könnyem folyik![]()
Marhára nem vicces. A Jókaiban volt egy nevelőtanár, aki a bejárat mellett, a folyosón kirakott békéscsabai térképen nézte, hogy hova kell a gyereket átkísérni kórházba. (A helyismerettel nem rendelkezőknek mondom, a Jókai bejáratávval szemben van a kórházé.)
De én a hatvanasaimban....Mostmár nem nagy szám, nem a '90-es években vagyunk![]()
GOMBOKÉR!Vagy izé, T-72 felújító kitet.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..