<blockquote rel="alfa74">Ez a világ olyan szinten undorítóvá vált, hogy hánynom kell tőle!
Ma egy 18éves kiscsaj felajánlkozott nekem,hogy szexelne velem, viszont az összes FB-os ismerősömnek reklámoznom kellett volna egy tisztítószert.
Természetesen visszautasítottam az ajánlatot, mert erkölcsileg stabil lábakon állok és erős akaratom van.
Pont olyan erős, mint a Ma-xon. A folyékony fürdőszobai tisztítószer, speciális zsíroldó formulával.
Most citrom és vanília illatban is kapható!

<blockquote rel="altx"><blockquote rel="alfa74">Ez a világ olyan szinten undorítóvá vált, hogy hánynom kell tőle!
Ma egy 18éves kiscsaj felajánlkozott nekem,hogy szexelne velem, viszont az összes FB-os ismerősömnek reklámoznom kellett volna egy tisztítószert.
Természetesen visszautasítottam az ajánlatot, mert erkölcsileg stabil lábakon állok és erős akaratom van.
Pont olyan erős, mint a Ma-xon. A folyékony fürdőszobai tisztítószer, speciális zsíroldó formulával.
</blockquote>

<blockquote rel="altx"><blockquote rel="alfa74">Ez a világ olyan szinten undorítóvá vált, hogy hánynom kell tőle!
</blockquote>
![]()
Viccet félretéve,pár hónapja lenn voltam a balcsin én is mint sok más ember nyáridőben. A strandon volt egy muszlim család is, a két hölgy hasonló felszerelésben pompázott egész nap. Szóval nem olyan távoli jövő ez.
Hmm, a tájidegen, invazív lényekkel kapcsolatban mi is a szokásos protokoll? ![]()
Ide rakom, mert remélem ez mindig csak vicc marad!!!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..