Humor

Hová megyunk?
Novorossziába.
photo-42198543_415282426

NedoUkraïnka ‏Twitter -ValLisitsa

"Now imagine if your elite "votes" this way on serious stuff: expanding NATO bases, TTIP or refugee policy...Oh wait"

CigW793WwAAsaVp.jpg

Gyava vagyok masik topikba tenni. :)

Az még beszédesebb, hogy az ukrán és az orosz lakosság 12-12 pontot adott a másik versenyzőjének, az orosz zsűri szintén 12 pontot adott az ukránoknak, az ukrán zsűri viszont 0-t az orosznak. Azért ebből is látszik, hogy minden háborúskodás ellenére a két ország lakossága ma sem utálja egymást. :)

De hogy ne csak az oroszokkal szembeni igazságtalanságról beszéljünk, van ennél sokkal durvább is. Lengyelország a közönségtől 222 pontot kapott, a zsűriktől 7-et. Őket miért nem szerették a zsűrik? :)

De hogy ne csak az oroszokkal szembeni igazságtalanságról beszéljünk, van ennél sokkal durvább is. Lengyelország a közönségtől 222 pontot kapott, a zsűriktől 7-et. Őket miért nem szerették a zsűrik? :)

Mert már ők is szélsőséges nacionalista "Viktoriánusok"! :-)

Én csak addig jutottam a cikkel, hogy "2 kt plutónium bomba". Úgy éreztem, hogy nem kell tovább olvasnom :-)

És mint azóta láttam, már tavaly december óta megy. "Szerencsére" csak most futottam bele...

<blockquote rel="fip7">Én csak addig jutottam a cikkel, hogy "2 kt plutónium bomba". Úgy éreztem, hogy nem kell tovább olvasnom :-)
Nem neutron? Egyébként tényleg elmúlt már 04.01...</blockquote>

Vicctopikban elfér végül is. :D

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201605210848-14bu.htm
video a cikkben