Oroszok Az Igazság Oldalán
Moldova bepereli a Gazpromot, amiatt, hogy a Gazprom nem szállít gázt Moldovának, amiért Moldova nem fizet a Gazpromnak .
				 t.me

t.me

t.me

t.me
				Volt egy munkatársam, az a sztereotipikusan igazi borsodi, falusi, átlagos magasságú, de szilaj - elnézést a szóhasználatért - faszagyerek, aki nagydumás volt, beszólogatós, tapintatlan, bírta a piát, dehonesztálóan beszélt a nőkről, pálinkával kínálta a forgalmat irányító rendőrt a nemzeti tizenegy meccse előtt a Hungária körút gyalogátkelőhelyén (Mi van; nem iszol velem!? Az a bajod, hogy borsodi vagyok!?).Ha a főváros nem fizeti a fűtést és tönkremegy az bizony rossz gazdálkodás, és a kurva anyját.
Ha az állam nem fizeti ki a befejezést, akkor az a geciség csimborasszója, és a kurva anyját.
(amúgy is, mindenkinek a kurva anyját)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez kamuuuu!

Használják a kaput, mert ki van kopva a gyom a sok ajtónyitástól. Nincs bezárva rendesen, huzat lesz.

t.me

t.me
				"Okos enged, szamár szenved."Mar irtam Mariupol ostromanal is, hogy lehet mondani barmit az Azovos sracokra, de oda rakjak magukat es par kiveteltol eltekintve nem pucoltak el, hanem a belealltak.
Nagyon jó.Érdemes elolvasni.Ezt olvasta valaki? 35 évvel ezelőtt humoros és szórakoztató gondolatkísérletnek tartottam. Nem a Bermuda-háromszög a lényeg...

A Teremtés utolsó napja · Wolfgang Jeschke · Könyv
Ãrak és vélemények egy helyen! · A német sci-fi Ãró regénye a jól ismert "Bermuda-háromszög" rejtélyét dolgozza fel, melyrÅl külföldön és Magyarországon is már számos elképzelés és magyarázat született. Ezúttal azonban nem természettudományos hipotézisek...moly.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..