Valójában a 2 almát eltolva egymásra és nyissz: lesz belőle 2 db 1/3-os meg 2 db 2/3-os szelet. Tudom humor topic, de ha próbáltál már 2 fánkot 3 hisztérika között elosztani, rájössz, hogy q...-ra nem vicces

Valójában a 2 almát eltolva egymásra és nyissz: lesz belőle 2 db 1/3-os meg 2 db 2/3-os szelet. Tudom humor topic, de ha próbáltál már 2 fánkot 3 hisztérika között elosztani, rájössz, hogy q...-ra nem vicces

Természetesen Nagypolszkival vonulnak (ami egy birodalmi romboló) és nem holmi Ladával.

A latin órák jutottak eszembe.. ott is kb igy ment az elején.Ez ugrott be...tudom szakállas ez is.

Az adományozással takarózás helyett miért nem szállnak be nyíltan, és egyértelműen ?
Ne is mond!A latin órák jutottak eszembe.. ott is kb igy ment az elején.![]()

Nekem azon az "Elfolyó idő" kép jutott az eszembe.A latin órák jutottak eszembe.. ott is kb igy ment az elején.![]()
Nem vagy te kicsit monomán? Mindenről erre gondolsz. Hm,hmA homosexualitás is "sikertermék" mostanában. Ha nem baj, akkor erre a "vonalra" sem ülnék fel! Hajrá!
3 gyerekes családapaként, nekem is lehet egy kis szórakozásom, nem?Nem vagy te kicsit monomán? Mindenről erre gondolsz. Hm,hm

Jó megfigyelő vagy, biztos a rádióantenna és az oldalsó díszléc volt az árulkodó. Az autós múltad is segíthetett.Természetesen Nagypolszkival vonulnak (ami egy birodalmi romboló) és nem holmi Ladával.
Természetesen.
![]()

Ahhoz képest, hogy autóval is 4 óra 20 perc, nem is olyan rossz.
Van a menetrendben 6óra9perces vonat is.Ahhoz képest, hogy autóval is 4 óra 20 perc, nem is olyan rossz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..