Ne is mond!A latin órák jutottak eszembe.. ott is kb igy ment az elején.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne is mond!A latin órák jutottak eszembe.. ott is kb igy ment az elején.
Nekem azon az "Elfolyó idő" kép jutott az eszembe.A latin órák jutottak eszembe.. ott is kb igy ment az elején.
Nem vagy te kicsit monomán? Mindenről erre gondolsz. Hm,hmA homosexualitás is "sikertermék" mostanában. Ha nem baj, akkor erre a "vonalra" sem ülnék fel! Hajrá!
3 gyerekes családapaként, nekem is lehet egy kis szórakozásom, nem?Nem vagy te kicsit monomán? Mindenről erre gondolsz. Hm,hm
Jó megfigyelő vagy, biztos a rádióantenna és az oldalsó díszléc volt az árulkodó. Az autós múltad is segíthetett.Természetesen Nagypolszkival vonulnak (ami egy birodalmi romboló) és nem holmi Ladával.
Természetesen.
Ahhoz képest, hogy autóval is 4 óra 20 perc, nem is olyan rossz.
Van a menetrendben 6óra9perces vonat is.Ahhoz képest, hogy autóval is 4 óra 20 perc, nem is olyan rossz.
Sokan képzelik azt, hogy minden japó vonat Shinkanzen...Ahhoz képest, hogy autóval is 4 óra 20 perc, nem is olyan rossz.
Valóban nem a fényszóró árulta el, de nem is az antenna.Jó megfigyelő vagy, biztos a rádióantenna és az oldalsó díszléc volt az árulkodó. Az autós múltad is segíthetett.
Gondolom, nem a fényszórók alakja buktatta le.
A pénzügyekhez kapcsolódva van egy régi, magyar közmondás, hogy mikor elégedett a magyar üzletember, vállalkozó?
"Pénz számolva, asszony elverve"
Az elmúlt 30 évben a szereplők helyet cseréltek:
" Asszony számolva, (ezért) pénz elverve"
Jók a képek.Valóban nem a fényszóró árulta el, de nem is az antenna.
18 évig Nagypolszkijaim voltak (imádtam őket, csak neked súgom meg - ezért van zárójelben - hogy mai napig rendszeresen álmodom velük), s ugyanekkor vagy 10 évig dolgoztam Ladákkal.
Sorkatonaként 2105-öst hajtottam, a munkahelyemen meg - többek között - 2107-est.
A Ladák nagyon jók voltak munkaeszköznek, de autózni, utazni szigorúan a Nagypolák!
Nagypolák - A GÉP
nepitelet.hu